Si të zgjidhni një makinë larëse

Siç tregon praktika e qendrave tregtare dhe dyqaneve të pajisjeve, makina tharëse, megjithë çmimin e saj mjaft të lartë, po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar dhe shumë vizitorë me dëshirë i blejnë këto pajisje shtëpiake për shtëpitë e tyre.
Shumë amvise kanë qenë të lumtur për një kohë të gjatë, sepse ata ndaluan, si në kohën e gjyshit, duke varur lavanderi kudo ose në një tharëse palosëse, e cila jep kaq shumë telashe dhe vazhdimisht duhet të trazohet në shtëpi. Tharësit kanë një veti të veçantë të mos rrudhosjen e rrobave. Për shembull, nëse e varni në një radiator ose në vende të tjera të shtëpisë, atëherë mund të rrudhni dhe prishni pamjen e rrobave, madje edhe një hekur nuk do të ndihmojë për t'i kthyer gjërat në pamjen e tyre të mëparshme. Tharësi i jep rrobave një pamje të freskët, dhe disa sende nuk kanë nevojë të hekurohen pas tharjes (për shembull, xhinse ose çarçafë).
Gjëja e parë që duhet të drejtohet është daulle e makinës larëse. Varet nga daulle se sa rroba mund të thajnë anëtarët e familjes. Tradicionalisht, vëllimi optimal konsiderohet të jetë 100 litra. Një daulle e tillë e gjerë do t'ju lejojë të vendosni një sasi lavanderi "të mirë " . Në këtë rast, duhet të dini se gjithmonë duhet të lini hapësirë ​​të lirë në makinë, pasi ajri brenda daulles duhet të qarkullojë lehtësisht.
Po aq i rëndësishëm është sistemi i heqjes së lagështisë, i cili siguron që rrobat të fryhen me ajër gjatë tharjes. E gjitha kjo ndodh falë ventilimit të detyruar. Gjithashtu, blerësi duhet t'i kushtojë vëmendje programeve të tharjes së makinës. Kjo është një gjë e shkëlqyeshme me të cilën mund të zgjidhni mënyrën e tharjes: " hekurosja ", e cila ju lejon të hekurosni rrobat shumë lehtë më vonë, " në dollap ", gjë që do t'i pëlqejë blerësit në përgjithësi nga fakti se nuk ka nevojë të hekurosni lavanderi, por mund të varet menjëherë në dollap etj. Mund të zgjidhet edhe tharja sipas llojit të pëlhurës. Tharëset moderne të rënies janë në gjendje të pastrojnë gjërat nga garzë, pluhur, lesh, ju vetëm duhet të zgjidhni mënyrën " ajrosjen e rrobave ".
Një tharëse rrobash në shtëpinë tuaj do të bëhet një ndihmës i vërtetë dhe do të kursejë një kohë të madhe për të gjithë anëtarët e familjes. Veryshtë shumë e rëndësishme të sqaroni se në cilin vend është prodhuar pajisja, si dhe të kontrolloni funksionimin në vend për të përjashtuar shfaqjen e të gjitha llojeve të detyrave të pakëndshme në të ardhmen.

Si të zgjidhni një makinë larëse
Si të zgjidhni një makinë larëse
Si të zgjidhni një makinë larëse
Si të zgjidhni një makinë larëse Si të zgjidhni një makinë larëse Si të zgjidhni një makinë larëseHome | Articles

December 5, 2022 02:37:58 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting