Si të zgjidhni frigoriferët e duhur me ngjyra për kuzhinën tuaj

Cilësia aktuale e konsumatorit e frigoriferit, së bashku me lehtësinë e përdorimit, karakteristikat teknike dhe ekonomike, është ngjyra dhe dizajni i tij. Më parë, dizenjimi i frigoriferit përcaktohej nga forma e dorezës dhe marka tregtare e ndërmarrjes prodhuese me të njëjtën ngjyrë të bardhë. Sot, modelet më të larmishme në ekzekutim dhe ngjyra paraqiten për stile të ndryshme të pajisjeve të kuzhinës dhe për çdo shije.
Ngjyra më e zakonshme e frigoriferit midis modeleve të shitura është e bardha në hije të ndryshme. Arsyeja kryesore për këtë ishte higjiena dhe përputhshmëria më optimale me ambientet e ndryshme të kuzhinës. Tonet e ngrohta të të bardhës kanë tendencë të kenë një nuancë të verdhë me intensitet të ndryshëm, ndërsa tonet e ftohta kanë një ngjyrë të kaltërosh.
Prodhuesi sot ofron një zgjedhje të gjerë të frigoriferëve të bardhë me një model. Modelet e frigoriferëve LG me një model të mermerit, një model të stampuar që imiton drurin, lëkurën dhe pëlhurën janë të njohura. Modelet po fitojnë popullaritet, veshja e të cilave ju lejon të shkruani dhe vizatoni mbi to me shënues të veçantë me ngjyra. Mbishkrimet hiqen me një leckë të thatë pa lënë gjurmë.
Për prodhuesit e frigoriferëve, ngjyra e bardhë e modelit është më e vështira për tu prodhuar. Ndryshe nga homologët me ngjyra, defektet më të vogla në sipërfaqen e produktit janë qartë të dukshme këtu. Pikturimi në të bardhë në hije të ndryshme mund të bëhet në të njëjtën linjë të pajisjeve të pikturës. Ndryshimi nga smalt me ​​ngjyrë në smalt të bardhë me vetëm një linjë pikturimi do të kërkojë skuqje të plotë të tubacioneve dhe të gjitha pajisjeve të pikturimit, gjë që do të rrisë ndjeshëm kostot e prodhimit.
Pjesa e shitjeve të frigoriferëve të bardhë midis modeleve të tjera është mbizotëruese, por midis grupeve të caktuara të blerësve, kërkesa për frigoriferë me ngjyra po merr moment. Pavarësisht aftësive teknike të industrisë për të prodhuar modele të çdo ngjyre, faktori kryesor kufizues përveç kostove të prodhimit është akoma kërkesa e kufizuar për modelet e ngjyrave midis një gamë të gjerë të konsumatorëve.
Në tregun rus, vetëm një kompani ofroi deri në 12 ngjyra frigoriferësh. Kolegët e huaj ofrojnë, si rregull, deri në 5 lloje ngjyrash, duke rregulluar gamën në varësi të ndryshimeve në kërkesë. Shumica e firmave i përmbahen prodhimit serik të vetëm frigoriferëve të bardhë.
Modelet e para shtëpiake u bënë në grupe të vogla; smaltat e automjeteve u përdorën për t'i pikturuar ato. Shumë shpesh, zgjedhja e ngjyrës së frigoriferit nga blerësi përcaktoi ngjyrën e makinës së tij. Modelet e kuqe, të verdhë, kafe, jeshile ishin tipike për vitet '90. Deri më sot, moda është vendosur në hije pastel të butë gri, argjendi, beige dhe ari.
Kuzhinat e stileve të ndryshme sugjerojnë ngjyra të ndryshme të frigoriferit. Pra, për një kuzhinë Art Nouveau, preferohet e kuqja, bluja, grija e errët. Frigoriferët me ngjyrë metalike, çelik inox dhe ngjyra alumini janë të kërkuara. Frigoriferët kameleon janë të njohur që ndryshojnë ngjyrën në varësi të ndriçimit dhe vendndodhjes së burimit të dritës.

Si të zgjidhni frigoriferët e duhur me ngjyra për kuzhinën tuaj
Si të zgjidhni frigoriferët e duhur me ngjyra për kuzhinën tuaj
Si të zgjidhni frigoriferët e duhur me ngjyra për kuzhinën tuaj
Si të zgjidhni frigoriferët e duhur me ngjyra për kuzhinën tuaj Si të zgjidhni frigoriferët e duhur me ngjyra për kuzhinën tuaj Si të zgjidhni frigoriferët e duhur me ngjyra për kuzhinën tuajHome | Articles

December 3, 2022 17:39:54 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting