Si të shndërroni një konvertues linear në një rrethor për NTV +

Nëse keni një pjatë të akorduar, për shembull, në HotBird ose diku tjetër dhe dëshironi të merrni Eutelsat Sesat W4 36E, atëherë ekziston një problem - 36E transmeton sinjalin në polarizim rrethor, për këtë duhet të shpenzoni para në një konvertues i ri ose ... - pak kohë, falas!
Për ta bërë këtë, duhet të hiqni kapakun mbrojtës në konvertues, nëse është një sezon i ftohtë, atëherë është më mirë të hiqni konverterin, ta sillni në dhomë dhe ta ulni në ujë të ngrohtë me një kapak në mënyrë që të nxehet dhe është elastike. Përndryshe, kur të hapni kapakun, ajo do të çahet në të ftohtë, si e imja (ishte shumë dembel për të qëlluar). Por nëse kjo ndodh, mos u shqetësoni, atëherë mund të tërheqni një qese plastike transparente mbi të dhe ta mbyllni atë me shirit.
Konvertuesit linear dhe rrethor kanë të njëjtën strukturë. Në thellësinë e udhëzuesit të valës ka antena të vogla, 2-3 mm, horizontale dhe vertikale. Konverteri rrethor ndryshon vetëm në atë që në fillim të udhëzuesit të valës, përpara këtyre antenave, ekziston një pllakë plastike që "drejton" valën vorbulluese.
Nëse një pllakë e tillë e bërë nga plastika e zakonshme futet në një konvertues linear, atëherë ajo do të marrë një sinjal linear dhe një rrethor.
Forma e dielektrikut nuk ka rëndësi, gjëja kryesore është se ajo është e sheshtë dhe në një kënd prej 45. Ju do të duhet një copë plastike thick 2 mm e trashë, kam përdorur futjen e zezë të kutisë CD. Mund të pritet lehtësisht me gërshërë, por meqenëse është më e hollë, duhet të prisni dy pllaka identike dhe t'i palosni së bashku pa ngjitur. Dimensionet varen nga konverteri. Unë prerë këtë formë (me një pykë për fiksim të lehtë).
Koneri do t'ju lejojë ta rregulloni në mënyrë të sigurt. Gjerësia përcaktohet nga metoda e futjes, nëse nuk përshtatet, atëherë duhet ta prisni. Pastaj mbyllni kapakun, mos harroni për vulën e gomës, në mënyrë që uji të mos rrjedhë.
I gjithë konverteri super-universal është gati. Nuk ka nevojë të ndryshoni llojin e konvertuesit në cilësimet e akorduesit! Lëreni Ku-Line.
Konvertuesit linear dhe rrethor kanë të njëjtën strukturë. Në thellësinë e udhëzuesit të valës ka antena të vogla, 2-3 mm, horizontale dhe vertikale. Konverteri rrethor ndryshon vetëm në atë që në fillim të udhëzuesit të valës, përpara këtyre antenave, ekziston një pllakë plastike që "drejton" valën vorbulluese.
Nëse një pllakë e tillë e bërë nga plastika e zakonshme futet në një konvertues linear, atëherë ajo do të marrë një sinjal linear dhe një rrethor.
Forma e dielektrikut nuk ka rëndësi, gjëja kryesore është se ajo është e sheshtë dhe në një kënd prej 45. Ju do të duhet një copë plastike thick 2 mm e trashë, kam përdorur futjen e zezë të kutisë CD. Mund të pritet lehtësisht me gërshërë, por meqenëse është më e hollë, duhet të prisni dy pllaka identike dhe t'i palosni së bashku pa ngjitur. Dimensionet varen nga konverteri. Unë prerë këtë formë (me një pykë për fiksim të lehtë).
Koneri do t'ju lejojë ta rregulloni në mënyrë të sigurt. Gjerësia përcaktohet nga metoda e futjes, nëse nuk përshtatet, atëherë duhet ta prisni. Pastaj mbyllni kapakun, mos harroni për vulën e gomës, në mënyrë që uji të mos rrjedhë.
I gjithë konverteri super-universal është gati. Nuk ka nevojë të ndryshoni llojin e konvertuesit në cilësimet e akorduesit! Lëreni Ku-Line.

Si të shndërroni një konvertues linear në një rrethor për NTV +
Si të shndërroni një konvertues linear në një rrethor për NTV +
Si të shndërroni një konvertues linear në një rrethor për NTV +
Si të shndërroni një konvertues linear në një rrethor për NTV + Si të shndërroni një konvertues linear në një rrethor për NTV + Si të shndërroni një konvertues linear në një rrethor për NTV +Home | Articles

November 28, 2022 16:14:28 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting