Si të blini makinat e duhura për larjen e ulët

Në qytetet moderne, ekziston një makinë larëse në pothuajse çdo apartament, si të zgjidhni makinën e duhur larëse?
1. shtë e nevojshme të përcaktohet vendi i instalimit të lavatriçes, për fat të keq, jo të gjithë kanë një banjë të gjerë, përndryshe nuk keni pasur nevojë të zgjidhni një lavatriçe të gjerë ose të ngushtë, të lartë ose të ulët. Nëse nuk ka hapësirë ​​të mjaftueshme në banjë, dhe zgjedhja bie në korridor ose kuzhinë, atëherë së pari duhet të konsideroni kullimin e ujit. Një gete e madhe në korridor nuk duket estetikisht e këndshme. Nga rruga, në disa makina, tubat e kullimit të ujit janë anash, gjë që mund të bëjë të mundur lëvizjen e makinës larëse afër murit.
2. Lloji i ngarkimit lidhet me vendndodhjen e makinës larëse: vertikale dhe ballore.
Përparësitë e një makine me ngarkesë të lartë janë gjerësia e saj e vogël dhe nuk ka nevojë për hapësirë ​​për të hapur çeljen. Por: kosto e lartë, pak zgjedhje. Sidoqoftë, makinat larëse me ngarkesë të përparme gjithashtu kanë përparësitë e tyre: lartësi të ulët (makinat e ulëta të larjes mund të ndërtohen në tryezë), një daulle e gjerë dhe aftësia për t'u përdorur si raft.
1. Një emër i madh nuk është gjëja kryesore. Sa më e shtrenjtë të jetë një lavatriçe, aq më e vështirë është të gjesh pjesë për ta riparuar.
2. Niveli i zhurmës është një nga faktorët kryesorë. Makinat e shtrenjta të larjes janë më të qeta, por askush nuk dëshiron të paguajë shumë, kështu që është më lehtë të mbyllni dyert në vendin ku është instaluar makina.
3. Prania e tharjes. Sigurisht, lavanderi që thahet me një lavatriçe shërben më pak se ai që thahet i varur. Tharësi e bën më të lehtë hekurosjen e rrobave dhe nuk nevojitet hapësirë ​​për të varur rrobat.
4. Programet. Çdo lavatriçe ka grupin e vet të programit që korrespondon me llojin e pëlhurës. Përveç kësaj, funksione shtesë mund të sigurohen dhe zgjedhja e tyre është individuale për secilin.
5. Spin. Ekzistojnë shtatë klasa të efikasitetit të rrotullimit nga A në G. Performanca më e mirë për makineritë në klasat A dhe B, në fakt, ato janë një karakteristikë e shpejtësisë së rrotullimit të daulles.
6. Vëllimi i daulles. Mund të shkojë nga tre deri në shtatë kilogramë të brendshme. Sa më i madh kapaciteti, aq më pak ju duhet të ndizni makinën larëse dhe aq më shumë do t'ju zgjasë, mos harroni se një makinë e tillë nuk është e ulët dhe e ngushtë, por e gjerë dhe mjaft e lartë.
7. Paneli i kontrollit. Një panel i përshtatshëm do t'ju lejojë të mos shikoni as udhëzimet. Mund të jetë e pajisur me një kohëmatës, por këto makineri janë më të kushtueshme. Prekjet duken shumë bukur.

Si të blini makinat e duhura për larjen e ulët
Si të blini makinat e duhura për larjen e ulët
Si të blini makinat e duhura për larjen e ulët
Si të blini makinat e duhura për larjen e ulët Si të blini makinat e duhura për larjen e ulët Si të blini makinat e duhura për larjen e ulëtHome | Articles

December 6, 2022 15:14:20 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting