Si ndryshojnë frigoriferët amerikanë nga modelet evropiane

Frigoriferët amerikanë janë një frigorifer në të cilin dhomat e zakonshme (frigorifer dhe frigorifer) ndodhen pranë njëra-tjetrës, në këtë rast, këto frigoriferë janë më të përgjithshëm, ata kanë dy dyer në të djathtë dhe të majtë të njëri-tjetrit. Frigoriferët amerikanë janë të pajisur gjithashtu me sistemin NoFrost (ky sistem shmang grumbullimin e akullit në muret në një frigorifer konvencional, grumbullimin e ngricave në ushqim dhe përjashton mundësinë e ngrirjes së ushqimit me njëri-tjetrin). Dhe nëse dëshironi, një mini-bar mund të ndërtohet në këto frigoriferë, i cili është i përshtatshëm sepse është i pajisur me një derë të veçantë të varur, dhe për të marrë pije ose ushqim prej saj, nuk është aspak e nevojshme të hapni frigoriferin. Llamba shtesë mund të ndërtohen gjithashtu, për ndriçim më të mirë të hapësirës brenda.
Përparësitë e këtij lloji të frigoriferit janë lehtësia e përdorimit, dizajni elegant, kursimi i energjisë, nuk ka nevojë për shkrirjen e tij, si dhe veçori të ndryshme shtesë. Shumë modele të frigoriferit janë bërë prej çeliku inox, gjë që bën të mundur mbajtjen e pamjes së tij "të tregtueshme " shumë më gjatë se zakonisht. Frigorifer amerikan është shumë i gjerë, vëllimi i tij minimal është 400 litra. Një tipar i jashtëzakonshëm i këtij frigorifer është aftësia për të rregulluar temperaturën e ftohjes në një nga dhomat, dhe nëse modeli i frigoriferit merr një vend të veçantë në dyert për pije ftohëse, ju mund ta rregulloni temperaturën atje, më e ulët se në frigorifer.
Disa frigoriferë amerikanë kanë një kub akulli ose sistem kub akulli për pije freskuese. Shtë e rëndësishme që kur dera është e hapur ose jo e mbyllur fort, frigoriferi ju sinjalizon ta mbyllni atë, ky është një funksion shumë i përshtatshëm që ndihmon në shmangien e hyrjes së ajrit të ngrohtë në frigorifer dhe ngrohjen e tij. Dhe disa modele janë të pajisura me funksionin e rregullimit të lartësisë së rafteve, në mënyrë që frigoriferi të mund të përshtatet pije të ndryshme në shishe ose enë të përgjithshme për ushqim.

Si ndryshojnë frigoriferët amerikanë nga modelet evropiane
Si ndryshojnë frigoriferët amerikanë nga modelet evropiane
Si ndryshojnë frigoriferët amerikanë nga modelet evropiane
Si ndryshojnë frigoriferët amerikanë nga modelet evropiane Si ndryshojnë frigoriferët amerikanë nga modelet evropiane Si ndryshojnë frigoriferët amerikanë nga modelet evropianeHome | Articles

December 3, 2022 05:26:09 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting