Shirit bazë

Baseband është një sinjal i plotë i pamoduluar televiziv që përfshin të gjithë përbërësit e sinjalit të imazhit dhe nën-transportuesit audio të moduluar nga sinjalet audio. Gjerësia e spektrit të saj varet nga standardi i transmetimit dhe nuk i kalon 10 MHz.

Shirit bazë
Shirit bazë
Shirit bazë
Shirit bazë Shirit bazë Shirit bazëHome | Articles

December 5, 2022 20:05:35 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting