Selectarea tipului de dezghețare a frigiderului

În timpul funcționării se pot forma îngheț sau zăpadă în frigider. Pentru a evita această problemă, producătorii oferă diverse modalități de dezghețare a frigiderului. Congelatorul presupune fie dezghețarea manuală, fie sistemul Fără îngheț. Compartimentul frigider are și două tipuri de dezghețare. Poate fi decongelare automată prin picurare sau sistemul No Frost. În zilele noastre este practic imposibil să găsești un frigider care să permită dezghețarea manuală a compartimentului frigiderului. Majoritatea frigiderelor moderne au un sistem de degivrare prin picurare. Acest sistem este eficient și simplu. Peretele din spate al camerei frigorifice este echipat cu un evaporator. Scurgerea este situată la baza evaporatorului. Compartimentul frigider are o temperatură pozitivă. În timp ce compresorul funcționează, partea din spate a frigiderului are gheață. După ceva timp, compresorul nu mai funcționează și gheața începe să se topească. Toate picăturile rezultate se scurg în tava, care se află pe compresor. Apa se evaporă apoi. Acest proces progresează treptat. În același timp, este complet invizibil pentru cei care folosesc în mod constant frigiderul.
Având în vedere dezghețarea manuală a congelatorului, aceasta înseamnă oprirea congelatorului în fiecare an pentru dezghețare. În același timp, va fi eliberat de orice îngheț și gheață care se pot forma în timpul funcționării camerei. Toată apa decongelată trebuie colectată și aruncată. Dar congelatorul după această procedură trebuie să fie bine spălat și șters cu o cârpă uscată. Sistemul No Frost se va ocupa singur de decongelarea compartimentului congelatorului.
Unii utilizatori de frigidere sunt de părere că frigiderele cu sistemul No Frost usucă alimentele. Acest proces are loc în orice frigider. Doar că într-un congelator cu un sistem fără îngheț, acest proces este puțin mai rapid decât cu un tip de dezghețare standard. Prin urmare, alimentele trebuie păstrate acoperite în astfel de frigidere. Dar frigiderele cu sistemul No Frost au și ele dezavantaje. Acest sistem ocupă mult spațiu. Aproximativ 20 de litri. Dar printre caracteristicile sale pozitive se remarcă, cum ar fi comoditatea de a depozita alimente, ușurința de utilizare.

Selectarea tipului de dezghețare a frigiderului
Selectarea tipului de dezghețare a frigiderului
Selectarea tipului de dezghețare a frigiderului
Selectarea tipului de dezghețare a frigiderului Selectarea tipului de dezghețare a frigiderului Selectarea tipului de dezghețare a frigideruluiHome | Articles

December 3, 2022 15:34:38 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting