Selectarea boxelor portabile pentru iPhone

Găsirea sistemului de difuzoare potrivit pentru un produs Apple nu este de fapt o sarcină ușoară. Și totul pentru că alegerea ofertelor de calitate este imensă. Chiar și difuzoarele mici pentru iPhone sunt capabile să ofere un sunet excelent, incomparabil cu dimensiunea lor. Excelent, dar foarte scump!
Cea mai simplă soluție este să atașați oricăror difuzoare ieftine cu o ieșire 3,5 la iPhone. Ieftin și vesel. Și vom lua în considerare mai multe produse relevante și interesante pentru obținerea unui sunet luminos în contextul raportului optim preț / calitate.
Stația de andocare Philips DS300 este capabilă să emită un sunet clar la un volum astfel încât 50% din puterea sa este suficientă într-un apartament. Stația de andocare poate fi utilizată 100% în camere spațioase, holuri - de exemplu, pentru prezentări de sunet. Și acesta este la un preț de 86 USD. Printre avantajele stației se numără posibilitatea funcționării autonome de la bateriile AA. Prezența unei intrări audio vă permite să utilizați Philips DS300 ca difuzoare pentru un laptop. Dezavantajele relative includ sincronizarea cu iPhone-ul, care, ca rezultat, funcționează ca PC și telefon numai atunci când stația este oprită.
Pentru cei care folosesc iPhone-ul ca player principal, oferta specială a receptorului audio Anycom Fipo Bluetooth Adapter Audio for iPod va fi interesantă. Adaptorul transferă muzică de pe iPod / iPhone la difuzoare sau stație de andocare prin Bluetooth. Această soluție este potrivită pentru cei al căror vis - difuzoarele fără fir de pe iPhone - nu este încă accesibil. Dar adaptorul costă aproximativ 30 de dolari. Se conectează la conectorul oricărui difuzor pentru iPhone, care acționează apoi ca o cască Bluetooth și redă muzică de pe telefon fără fir. Gadgetul este compact și nu necesită o sursă de alimentare suplimentară. Toate funcțiile acustice pentru comutarea pistelor, reglarea volumului sunt păstrate. Dezavantajele includ o anumită pierdere a calității sunetului în timpul redării.
În segmentul de preț mediu dintre aceste produse, merită remarcat un sistem de difuzoare multimedia cu telecomandă și un slot USB / TF pentru iPad, care costă aproximativ 60 USD. Avantajele sale includ capacitatea de a reda atât pe verticală, cât și pe orizontală, ceea ce este convenabil pentru vizionarea videoclipurilor.

Selectarea boxelor portabile pentru iPhone
Selectarea boxelor portabile pentru iPhone
Selectarea boxelor portabile pentru iPhone
Selectarea boxelor portabile pentru iPhone Selectarea boxelor portabile pentru iPhone Selectarea boxelor portabile pentru iPhoneHome | Articles

December 3, 2022 05:05:57 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting