Scopul congelatorului

Un congelator este un loc în care alimentele congelate pot fi păstrate chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. Profesioniștii consideră că un congelator ar trebui să poată nu numai să înghețe rapid, ci și să stocheze alimente congelate pentru o perioadă lungă de timp. Dacă există patru stele pe congelator, atunci acesta îndeplinește acești parametri. În cazul în care alimentele congelate pot fi păstrate în congelator pentru o perioadă scurtă de timp, dar nu pot fi congelate, un astfel de congelator trebuie să aibă trei stele. Mai mult, temperatura sa nu poate fi mai mare de -18 grade. Pentru a conserva vitaminele și nutrienții în alimentele congelate, este necesară congelarea rapidă. Cu cât temperatura generală este mai mică în cameră, cu atât alimentele congelate vor congela mai repede. Modul de răcire rapidă scade temperatura cu șase grade pentru înghețarea rapidă. De îndată ce un astfel de mod este pornit, indicatorul informează despre acest lucru prin aprinderea luminii roșii.
Dacă congelatorul asigură înghețarea naturală, atunci temperatura camerei nu trebuie să fie mai mare de -24 grade. Dar există și astfel de modele de congelatoare, a căror temperatură este de -32 grade. Acest mod poate fi atribuit și super înghețului. Răcirea rapidă previne formarea de bucăți de gheață în alimente. În caz contrar, în timpul decongelării, toate sucurile se vor pierde prin astfel de daune. Calitățile gustative ale acestor produse au caracteristici destul de scăzute.
Experții consideră că cel mai bine este să depozitați alimentele congelate la -18 ° C. Carnea poate fi păstrată la această temperatură timp de 12 luni. Dacă temperatura în congelator este de -12 grade, atunci legumele și carnea pot fi păstrate în el timp de trei luni. Și numai două săptămâni pot fi depozitate alimentele în congelator la o temperatură de -6 grade. În cazul în care temperatura din cameră este mai mare de -18 grade, atunci acest model aparține BHP cu temperatură scăzută. Aceste congelatoare sunt marcate cu două stele. Astfel de frigidere ar trebui să aibă o temperatură nu mai mare de -12 grade. Toate congelatoarele echipate cu funcția de înghețare rapidă sunt răcite prin compresie.

Scopul congelatorului
Scopul congelatorului
Scopul congelatorului
Scopul congelatorului Scopul congelatorului Scopul congelatoruluiHome | Articles

December 5, 2022 21:03:15 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting