Samsung Galaxy Tab 10.1

Adhuruesit e veglave moderne, ishte shumë kurioze të dinim se si do të jetë tableti i ri dhjetë inç Samsung Galaxy. Tableti i parë me një ekran shtatë inç, Galaxy Tab, nuk gjeneroi shumë entuziazëm tek përdoruesit, megjithëse vlerësimet ishin përgjithësisht të mira. Çmimi i veglës ishte qartë i mbiçmuar dhe madhësia e ekranit është e vogël.
Specifikimet
Meqenëse tabletat dhjetë inç janë sot një konkurrent i denjë për netbooks dhe pjesërisht për laptopët, lufta midis prodhuesve kryesorë të pajisjeve është serioze. Sidoqoftë, konsumatori ynë, përveç funksionalitetit, gjithmonë është shumë i shqetësuar për çmimin. Pas një modeli të shtrenjtë 7 inç, ishte çështje nderi për Samsyng të prezantonte një tabletë të ri dhe të pushtonte tregun.
Madhësia e Samsung Galaxy Tab 10.1 është e vogël: 256.6 mm x 175.3 mm x 9.7 mm, pesha e pajisjes është pak më pak se 600 gram. Për një vegël të tillë moderne dhe "të zgjuar " , ajo peshon " si një pendë ". Për më tepër, pesha prej 75 gramësh nuk është në favor të konkurrencës së saj të parë të drejtpërdrejtë. Kjo është një veprim i mirë, pasi përdoruesit ka të ngjarë të kërkojnë së shpejti një vegël aq të trashë sa një kartë plastike.
Rezolucioni i ekranit është standard për modele të tilla. Dhe kjo është në rregull, për sa kohë që nuk ka kuptim të përpiqesh për azhurnime aktive inovative. Aplikacionet më të zakonshme punojnë me parametrat e specifikuar, dhe programet më " kërkuese " mund të mbingarkojnë procesorin e pajisjes. Këndet e shikimit të ekranit dhe cilësia e përgjithshme e imazhit janë " në një nivel ", por në diellin e ndritshëm fotografia zbehet. Sidoqoftë, ky tregues nuk është veçanërisht i rëndësishëm. Por sipërfaqja me shkëlqim e ekranit do të shërbejë si një pasqyrë e shkëlqyeshme për vajzat.
Funksionale
Tableti i ri Samsung Galaxy ka një mbushje shumë moderne. Kujtesa operative e pajisjes është 1 GB. Një procesor 2-bërthamor me një frekuencë prej 1 GHz është përgjegjës për performancën e pajisjes. Ndërfaqja është e pajisur me Wi-Fi, opsion i drejtpërdrejtë për lidhjen me pajisjet e tjera. Kamera 3 MP plotësohet me fokus automatik për video dhe fotografi me cilësi të lartë. Ekziston edhe një aparat fotografik 2 MP për thirrjet video dhe konferencat. Vlen të përmendet se tableta Samsung luan video me një shpejtësi të lartë të kornizës. Kjo do t'ju lejojë të shikoni filma në çdo cilësi Full HD.
Në përgjithësi, vegla Samsung Galaxy Tab 10.1 është mjaft e aftë të konkurrojë me pajisje të ngjashme, pamja dhe butësia e brendshme paraqiten në një nivel të mirë.

Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1Home | Articles

November 29, 2022 12:32:18 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting