Samsung Galaxy Tab 10.1

Ljubitelji sodobnih pripomočkov je bilo zelo radovedno vedeti, kakšen bo novi desetpalčni tablični računalnik Samsung Galaxy. Prvi tablični računalnik s sedempalčnim zaslonom, Galaxy Tab, ni navdušil uporabnikov, čeprav so bili pregledi na splošno dobri. Cena pripomočka je bila očitno precenjena, velikost zaslona pa majhna.
Specifikacije
Ker so deset-palčni tablični računalniki danes vreden tekmec prenosnikom in deloma prenosnikom, je boj med vodilnimi proizvajalci pripomočkov resen. Vendar pa našega potrošnika poleg funkcionalnosti vedno skrbi tudi cena. Po dragem 7-palčnem modelu je bila Samsyngu v čast, da je predstavil nov tablični računalnik in osvojil trg.
Velikost Samsung Galaxy Tab 10.1 je majhna: 256,6 mm x 175,3 mm x 9,7 mm, teža naprave je slabih 600 gramov. Za tako sodoben in " pameten " pripomoček tehta " kot pero ". Poleg tega teža 75 gramov ni v prid prvemu neposrednemu konkurentu. To je dobra poteza, saj bodo uporabniki verjetno kmalu zahtevali pripomoček, debel kot plastična kartica.
Ločljivost zaslona je standardna za takšne modele. In to je v redu, če si nima smisla prizadevati za aktivne inovativne posodobitve. Najpogostejše aplikacije delujejo z navedenimi parametri, bolj " zahtevni " programi pa lahko preobremenijo procesor naprave. Vidni koti zaslona in splošna kakovost slike sta " na ravni ", vendar ob močnem soncu slika zatemni. Vendar ta kazalnik ni posebej pomemben. Toda sijajna površina zaslona bo služila kot odlično ogledalo za dekleta.
Delujoč
Nova tablica Samsung Galaxy ima zelo moderno polnilo. Operativni pomnilnik naprave je 1 GB. Za delovanje naprave je odgovoren dvojedrni procesor s frekvenco 1 GHz. Vmesnik je opremljen z Wi-Fi, možnost Direct za povezavo z drugimi napravami. Kamera s 3 milijoni slikovnih pik je dopolnjena s samodejnim ostrenjem za video in visokokakovostne fotografije. Na voljo je tudi 2 MP kamera za video klice in konferenčne klice. Omeniti velja, da tablični računalnik Samsung predvaja video z visoko hitrostjo sličic. Tako boste lahko gledali filme v kateri koli kakovosti Full HD.
Na splošno je pripomoček Samsung Galaxy Tab 10.1 povsem sposoben konkurirati podobnim napravam, videz in notranja mehkoba sta predstavljena na dobri ravni.

Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1Home | Articles

December 3, 2022 14:05:24 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting