Samsung Galaxy Tab 10.1

Fani ai gadgeturilor moderne, a fost foarte curios să știm cum va fi noua tabletă Samsung Galaxy de zece inci. Prima tabletă cu ecran de șapte inci, Galaxy Tab, nu a generat prea mult entuziasm în rândul utilizatorilor, deși recenziile au fost în general bune. Prețul gadgetului a fost în mod clar supraevaluat, iar dimensiunea afișajului este mică.
Specificații
Întrucât tabletele de zece inci sunt astăzi un competitor demn pentru netbook-uri și parțial pentru laptopuri, lupta dintre principalii producători de gadgeturi este serioasă. Cu toate acestea, consumatorul nostru, pe lângă funcționalitate, este întotdeauna foarte preocupat de preț. După un model scump de 7 inci, a fost o chestiune de onoare pentru Samsyng să introducă o nouă tabletă și să cucerească piața.
Dimensiunea Samsung Galaxy Tab 10.1 este mică: 256,6 mm x 175,3 mm x 9,7 mm, greutatea dispozitivului este puțin sub 600 de grame. Pentru un astfel de gadget modern și „ inteligent ” , cântărește „ ca o pană ”. Mai mult, greutatea de 75 de grame nu este în favoarea primului său concurent direct. Aceasta este o mișcare bună, deoarece este posibil ca utilizatorii să solicite în curând un gadget la fel de gros ca un card de plastic.
Rezoluția ecranului este standard pentru astfel de modele. Și este în regulă, atâta timp cât nu are rost să ne străduim pentru actualizări inovatoare active. Majoritatea aplicațiilor obișnuite funcționează cu parametrii specificați, iar programele mai „ solicitante ” pot suprasolicita procesorul dispozitivului. Unghiurile de vizualizare ale ecranului și calitatea generală a imaginii sunt „ la un nivel ”, dar în soarele strălucitor imaginea se estompează. Cu toate acestea, acest indicator nu este deosebit de important. Dar suprafața lucioasă a ecranului va servi ca o oglindă excelentă pentru fete.
Funcţional
Noua tabletă Samsung Galaxy are o umplutură foarte modernă. Memoria operativă a dispozitivului este de 1 GB. Un procesor cu 2 nuclee cu o frecvență de 1 GHz este responsabil pentru performanța dispozitivului. Interfața este echipată cu Wi-Fi, opțiune Directă pentru conectarea la alte dispozitive. Camera de 3 MP este completată cu focalizare automată pentru fotografii video și de înaltă calitate. Există, de asemenea, o cameră de 2 MP pentru apeluri video și conferințe. Este demn de remarcat faptul că tableta Samsung redă videoclipuri cu o rată de cadre ridicată. Acest lucru vă va permite să vizionați filme în orice calitate Full HD.
În general, gadgetul Samsung Galaxy Tab 10.1 este destul de capabil să concureze cu dispozitive similare, aspectul și softul intern sunt prezentate la un nivel bun.

Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1Home | Articles

November 27, 2022 04:19:53 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting