Samsung Galaxy Tab 10.1

A modern kütyü rajongói, nagyon kíváncsi volt, milyen lesz az új tíz hüvelykes Samsung Galaxy tablet. Az első hét hüvelykes képernyős tablet, a Galaxy Tab nem keltett nagy lelkesedést a felhasználók körében, bár az értékelések általában jók voltak. A kütyü ára egyértelműen túlárazott volt, és a kijelző mérete kicsi.
Specifikációk
Mivel a tíz hüvelykes táblagépek ma méltó versenytársai a netbookoknak és részben a laptopoknak, a vezető kütyügyártók közötti harc komoly. Fogyasztónk azonban a funkcionalitás mellett mindig nagyon aggódik az ár miatt. A drága, 7 hüvelykes modell után a Samsyng számára megtiszteltetés volt új táblagépet bevezetni és meghódítani a piacot.
A Samsung Galaxy Tab 10.1 mérete apró: 256,6 mm x 175,3 mm x 9,7 mm, a készülék súlya alig 600 gramm. Egy ilyen modern és „ okos ” kütyü esetében súlya „ mint egy toll ”. Ráadásul a 75 gramm tömeg nem kedvez első közvetlen versenytársának. Ez jó lépés, mivel a felhasználók valószínűleg hamarosan olyan vastag kütyüt követelnek, mint egy műanyag kártya.
Az ilyen modelleknél a képernyőfelbontás szabványos. És ez rendben is van, mindaddig, amíg nincs értelme aktív innovatív frissítésekre törekedni. A leggyakoribb alkalmazások a megadott paraméterekkel működnek, és az " igényesebb " programok túlterhelhetik az eszköz processzorát. A képernyő betekintési szöge és az általános képminőség " egy szinten " van, de az erős napsütésben a kép elhalványul. Ez a mutató azonban nem különösebben fontos. De a képernyő fényes felülete kiváló tükörként szolgál a lányok számára.
Funkcionális
Az új Samsung Galaxy tablet nagyon modern töltettel rendelkezik. A készülék operatív memóriája 1 GB. Az eszköz teljesítményéért 2 magos, 1 GHz frekvenciájú processzor felel. Az interfész rendelkezik Wi-Fi-vel, Direct opcióval más eszközökhöz való csatlakozáshoz. A 3 megapixeles kamerát autofókusz egészíti ki a videók és a kiváló minőségű fényképezés érdekében. Van egy 2 MP-os kamera videohívásokhoz és konferenciahívásokhoz is. Érdemes megjegyezni, hogy a Samsung táblagép nagy képkockasebességgel játszik le videókat. Ez lehetővé teszi, hogy filmeket nézzen bármilyen Full HD minőségben.
Általánosságban elmondható, hogy a Samsung Galaxy Tab 10.1 szerkentyű meglehetősen képes versenyezni hasonló eszközökkel, a megjelenés és a belső puha felület jó szinten van bemutatva.

Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1Home | Articles

December 5, 2022 02:10:42 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting