Samsung Galaxy Tab 10.1

Ljubitelji modernih naprava, bilo je vrlo znatiželjno znati kakav će biti novi desetinčni Samsung Galaxy tablet. Prvi tablet s ekranom od sedam inča, Galaxy Tab, nije izazvao puno oduševljenja kod korisnika, iako su recenzije uglavnom bile dobre. Cijena gadgeta bila je očito preskupa, a veličina zaslona je mala.
Tehnički podaci
Budući da su desetinčni tableti danas dostojna konkurencija netbookovima, a dijelom i prijenosnim računalima, borba između vodećih proizvođača gadgeta je ozbiljna. Međutim, našeg potrošača, osim funkcionalnosti, uvijek jako brine i cijena. Nakon skupog 7-inčnog modela, Samsyngu je bila čast časti predstaviti novi tablet i osvojiti tržište.
Veličina Samsung Galaxy Tab 10.1 je sićušna: 256,6 mm x 175,3 mm x 9,7 mm, težina uređaja je nešto ispod 600 grama. Za takav moderan i " pametan " uređaj ima težinu " poput pera ". Štoviše, težina od 75 grama ne ide u korist prvom izravnom konkurentu. Ovo je dobar potez jer će korisnici vjerojatno uskoro zatražiti gadget debeo poput plastične kartice.
Razlučivost zaslona je standardna za takve modele. I to je u redu, sve dok nema smisla težiti aktivnim inovativnim ažuriranjima. Najčešće aplikacije rade s navedenim parametrima, a " zahtjevniji " programi mogu preopteretiti procesor uređaja. Kutovi gledanja zaslona i ukupna kvaliteta slike " na razini su ", ali na jakom suncu slika se zamračuje. Međutim, ovaj pokazatelj nije osobito važan. No sjajna površina zaslona poslužit će kao izvrsno zrcalo za djevojčice.
Funkcionalni
Novi tablet Samsung Galaxy ima vrlo moderno punjenje. Operativna memorija uređaja je 1 GB. Za izvedbu uređaja odgovoran je 2-jezgreni procesor frekvencije 1 GHz. Sučelje je opremljeno Wi-Fi mrežom, izravnom opcijom za povezivanje s drugim uređajima. Kamera od 3 MP dopunjena je autofokusom za video i visokokvalitetne fotografije. Tu je i 2 MP kamera za video pozive i konferencijske pozive. Vrijedno je napomenuti da Samsung tablet reproducira video s velikom brzinom kadrova. To će vam omogućiti gledanje filmova u bilo kojoj Full HD kvaliteti.
Općenito, naprava Samsung Galaxy Tab 10.1 sasvim je sposobna za nadmetanje sa sličnim uređajima, izgled i unutarnji mekani prezentirani su na dobroj razini.

Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1Home | Articles

November 27, 2022 04:05:14 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting