Samsung Galaxy Tab 10.1

Фенове на съвременните джаджи, беше много любопитно да разбера какъв ще бъде новият десет инчов таблет Samsung Galaxy. Първият таблет със седем инчов екран, Galaxy Tab, не предизвика голям ентусиазъм сред потребителите, въпреки че отзивите като цяло бяха добри. Цената на приспособлението беше очевидно надценена, а размерът на дисплея е малък.
Спецификации
Тъй като десет-инчовите таблети днес са достоен конкурент на нетбуците и отчасти на лаптопите, борбата между водещите производители на джаджи е сериозна. Нашият потребител обаче, освен функционалността, винаги е много загрижен за цената. След скъп 7-инчов модел, беше въпрос на чест за Samsyng да представи нов таблет и да завладее пазара.
Размерът на Samsung Galaxy Tab 10.1 е малък: 256,6 мм х 175,3 мм х 9,7 мм, теглото на устройството е малко под 600 грама. За такава модерна и „ умна “ джаджа тя тежи „ като перце “. Освен това теглото от 75 грама не е в полза на първия пряк конкурент. Това е добър ход, тъй като потребителите скоро ще поискат приспособление с дебелина като пластмасова карта.
Разделителната способност на екрана е стандартна за такива модели. И това е добре, стига да няма смисъл да се стремим към активни иновативни актуализации. Най-често срещаните приложения работят с посочените параметри и по- " взискателните " програми могат да претоварят процесора на устройството. Ъглите на видимост на екрана и цялостното качество на изображението са „ на ниво “, но при ярко слънце картината притъмнява. Този показател обаче не е особено важен. Но лъскавата повърхност на екрана ще служи като отлично огледало за момичета.
Функционални
Новият таблет Samsung Galaxy има много модерен пълнеж. Оперативната памет на устройството е 1 GB. Двуядрен процесор с честота 1 GHz отговаря за производителността на устройството. Интерфейсът е оборудван с Wi-Fi, опция Direct за свързване с други устройства. 3-мегапикселовата камера е допълнена с автофокус за видео и висококачествена фотография. Има и 2 MP камера за видео разговори и конферентни разговори. Заслужава да се отбележи, че таблетът Samsung възпроизвежда видео с висока честота на кадрите. Това ще ви позволи да гледате филми във всяко Full HD качество.
Като цяло приспособлението Samsung Galaxy Tab 10.1 е напълно способно да се конкурира с подобни устройства, външният вид и вътрешната мекота са представени на добро ниво.

Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1Home | Articles

November 28, 2022 18:13:11 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting