Samsung Galaxy Tab 10.1 Tablet

Ljubitelji modernih gadgeta bili su vrlo znatiželjni saznati kakav će izgledati novi deset-inčni Samsung Galaxy tablet. Prvi tablet sa sedmoinčnim zaslonom Galaxy Tab nije izazvao veliko oduševljenje kod korisnika, premda recenzije, uglavnom, nisu bile loše. Cijena gadgeta bila je očito previsoka, a veličina ekrana mala.

Tehničke specifikacije

Budući da se danas deseti inčni tableti dostojno nadmeću s netbookovima i dijelom prijenosnim računalima, borba između vodećih proizvođača gadgeta razvila se ozbiljno. Međutim, osim funkcionalnosti, našeg potrošača je uvijek jako zabrinuta cijena. Nakon skupog sedam-inčnog za Samsyng, predstavljanje novog tableta na tržištu i osvajanje tržišta bilo je pitanje časti.

Veličina Samsung Galaxy Tab 10.1 je mala: 256.6mm x 175.3mm x 9.7mm, a uređaj teži nešto manje od 600 grama . Za tako moderan i „pametan“ uređaj, on teži „poput perja“. Štoviše, težina od 75 grama ne ide u prilog prvom izravnom konkurentu. Dobar potez, jer će korisnici uskoro zatražiti gadget debljine plastične kartice.

Rezolucija ekrana je standardna za takve modele. I to je normalno, sve dok nema smisla težiti aktivnim inovativnim ažuriranjima. Većina običnih aplikacija radi sa zadanim parametrima, a i „zahtevniji“ programi mogu previše opteretiti procesor uređaja. Uglovi gledanja na ekranu i ukupna kvaliteta slike su "na nivou", međutim na jakom suncu slika jako bledi. Međutim, ovaj pokazatelj nije posebno važan. Ali sjajna površina ekrana poslužiće djevojkama kao odlično ogledalo.

Funkcionalni

Novi Samsung Galaxy tablet ima veoma moderno punjenje. RAM uređaj je 1 GB. Za performanse uređaja odgovoran je 2-jezgreni procesor s frekvencijom od 1 GHz. Sučelje je opremljeno Wi-Fi, Direct opcijom za povezivanje s drugim uređajima. 3 MP kamera je dopunjena automatskim fokusom za video i fotografije u režimu visoke kvalitete. Tu je i 2 MP kamera za video pozive i konferencije. Vrijedno je napomenuti da Samsung tablet reproducira video s visokom frekvencijom kadriranja. Ovo će vam omogućiti gledanje filmova u bilo kojem kvalitetu Full HD.

Općenito, Samsung Galaxy Tab 10.1 gadget prilično se može takmičiti sa sličnim uređajima, izgled i unutarnja soft softvera predstavljeni su na dobroj razini.

Samsung Galaxy Tab 10.1 Tablet
Samsung Galaxy Tab 10.1 Tablet
Samsung Galaxy Tab 10.1 Tablet
Samsung Galaxy Tab 10.1 Tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 Tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 TabletHome | Articles

December 3, 2022 15:04:39 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting