Sa zgjat ushqimi në frigorifer?

Koha e ruajtjes së ushqimit varet nga klasa e ftohjes. Për të treguar klasën e ngrirjes, është zakon të përdoren simbole në formën e * simboleve. Aktualisht, emërtimet e mëposhtme janë miratuar:
* - 6 ° С dhe afati i ruajtjes deri në 7 ditë;
** - 12 ° С dhe afati i ruajtjes deri në 30 ditë;
*** - 18 ° С dhe afati i ruajtjes deri në 90 ditë;
**** - temperatura nën -18 ° C. Afati i ruajtjes deri në një vit.
Ekzistojnë edhe ngrirje në të cilat të gjitha kutitë funksionojnë në mënyra të ndryshme. Këto frigoriferë janë shumë të lehtë për t'u përdorur. Kapaciteti i ngrirjes së një frigorifer karakterizohet nga sasia e ushqimit që mund të ngrihet brenda 24 orësh dhe varet nga fuqia e kompresorit dhe klasa e ftohjes.
Fuqia e ngrirjes është treguesi kryesor i performancës së ngrirësit, i matur në numrin e kilogramëve të ushqimit që frigoriferi i frigoriferit mund të ngrijë brenda një dite.

Sa zgjat ushqimi në frigorifer?
Sa zgjat ushqimi në frigorifer?
Sa zgjat ushqimi në frigorifer?
Sa zgjat ushqimi në frigorifer? Sa zgjat ushqimi në frigorifer? Sa zgjat ushqimi në frigorifer?Home | Articles

December 3, 2022 08:38:28 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting