Sa alternativa për iPad ekzistojnë

Pavarësisht ekzistues " kultit të personalitetit " të pajisjes iPad në mesin e dashamirët e pajisjeve elektronike argëtuese, shumë konsumatorë janë tashmë duke kërkuar në treg me interes, a ka një alternativë të denjë për iPad atje? Sigurisht, iPad mburret me shumë përparësi, por mos harroni për disa nga " disavantazhet " e këtij tableti. Më shpesh, midis atyre që janë duke kërkuar një version alternativ të ipad, ju mund të dëgjoni akuza për një pajisje elektronike nga Apple në një sasi të vogël të kujtesës dhe paaftësia për të punuar me video Flash. Shumë shpesh, zhvilluesit e ipad mbahen mend gjithashtu me një " fjalë të ngrohtë " për faktin se ata nuk instaluan një kamera në internet dhe një portë USB në pajisje.
Tani zhvillimet alternative, të cilat do të duhet të konkurrojnë me ipad për zemrat e blerësve, sapo kanë filluar rrugën e tyre drejt tregut, kështu që konkurrentët e mundshëm do të duhet të konsiderohen sesa ata realë. Për shembull, pajisja HP ​​Slate, çmimi i ardhshëm i së cilës shpallet në nivelin e pesëqind rublave amerikane, do të ketë një ekran 10 inç, Windows 7 si një sistem operativ dhe, siç duhet të jetë, një alternativë se origjinali nuk ka - mbështetje USB dhe Flash. Nëse do të jetë një version alternativ i iPad apo do të ishte më korrekte ta quash një netbook pa tastierë, do të tregojë përvoja e funksionimit pas një paraqitjeje verore në raftet.
Tjera " alternativa " sfidojnë hegjemoninë e iPad janë tashmë në shitje në Shtetet e Bashkuara. Ky është 12-inç Fusion Garage JooJoo, bazuar në Intel Atom OS, i aftë të punojë me video HD dhe shitet për 499 dollarë. Dhe Dell Mini 5 shumë më i vogël me një ekran 5 inç dhe një alternativë ndaj iPad, sistemit operativ Android. Përparësitë e tabletës alternative të fundit qëndrojnë në komoditetin e përdorimit të tij të përditshëm, sepse nuk merr shumë hapësirë ​​dhe zhvillimin e shpejtë të Google, i cili do t'i sigurojë pajisjes shumë programe dhe shërbime moderne.
Shfaqja në treg e pajisjes Microsoft Courier, e cila shkaktoi një ringjallje, si midis admiruesve të ipad ashtu edhe midis kundërshtarëve të saj, është ende e diskutueshme. Zhvilluesit treguan skica shumë të këndshme dhe njoftuan parametra alternative mjaft joshëse, të cilat përfshijnë një shfaqje parash, zgjidhje të pazakonta të dizajnit, një madhësi të këndshme dhe praninë e një majë shkruese. Doli që kjo alternative e ipad pretendon një rol më të gjerë sesa thjesht një pajisje argëtimi. Një mjet pune ose asistent në krijimtari - i tillë është roli i caktuar në Microsoft Courier alternative dhe të pazakontë. Por nuk është ende e qartë nëse ky projekt do të çohet në fundin e tij logjik.

Sa alternativa për iPad ekzistojnë
Sa alternativa për iPad ekzistojnë
Sa alternativa për iPad ekzistojnë
Sa alternativa për iPad ekzistojnë Sa alternativa për iPad ekzistojnë Sa alternativa për iPad ekzistojnëHome | Articles

December 2, 2022 00:50:27 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting