Së bashku me frigoriferin

Një nga kriteret kryesore për zgjedhjen e një frigorifer janë aksesorët e tij të brendshëm. Çdo kompani bën rregullime të brendshme të aksesorëve çdo vit për të tërhequr klientë. Megjithëse nuk ka ndryshime specifike në frigorifer. Çdo BHP ka rafte. Raftet mund të mungojnë vetëm në gjoks ose në frigoriferë të lëvizshëm. Nëse shikoni prapa në kohë, atëherë frigoriferët e parë, përveç rafteve, nuk ishin më të pajisur me asgjë. Dizajni, si dhe materiali nga i cili është bërë rafti, do të jenë vendimtare gjatë jetës së tij të shërbimit. Ato gjithashtu ndikojnë në intensitetin e punës kur pastroni frigoriferin. Dhe perceptimi estetik varet nga performanca e tyre me cilësi të lartë. Në shekullin e kaluar, raftet kishin një pamje grilë. Për më tepër, ato janë bërë duke përdorur një shtresë zinku. Disa modele frigoriferësh përdorin rafte të ngjashme në ditët e sotme. Por prodhuesit e vërtetë përdorin një shtresë më të qëndrueshme për raftet. Modeli prestigjioz mund të dallohet nga përdorimi i kromimit.
Raftet e bëra prej çeliku të pandryshkshëm janë gjithashtu të zbatueshme. Pozicioni origjinal i rafteve nuk mund të ndryshohej. Ishte rregulluar në mënyrë të vendosur. Për të akomoduar një artikull të madh, ju është dashur të hiqni raftin nga frigoriferi. Pas kësaj, raftet filluan të rregulloheshin. Vëllimi i përdorshëm i dhomës filloi të përdoret me efikasitet më të madh. Aktualisht ka rafte që mund të palosen, si dhe rafte teleskopike. Raftet moderne janë bërë prej plastike të pastër me rims në të katër anët për të shmangur rrjedhjet.
Frigoriferët e parë ishin të pajisur me një raft anësor për të ruajtur shishet. Sot, ekzistojnë frigoriferë të veçantë me pjerrësi që përdoren posaçërisht për ruajtjen e verërave. Raftet e verës kanë rafte prej druri.
Në mënyrë që të ruhen perimet dhe frutat, çdo frigorifer ka sirtarë të caktuar posaçërisht. Fillimisht, kishte vetëm një kuti. Ajo ishte e vendosur më poshtë. Ndarjet u përdorën për të izoluar ruajtjen e perimeve dhe frutave. Pastaj u vendos që të krijohen dy kuti të ndara. Fillimisht, plastika e bardhë ishte përdorur si material, por tani është transparente dhe mund të ketë çdo ngjyrë.

Së bashku me frigoriferin
Së bashku me frigoriferin
Së bashku me frigoriferin
Së bashku me frigoriferin Së bashku me frigoriferin Së bashku me frigoriferinHome | Articles

December 3, 2022 04:59:20 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting