Rondele të vogla

Nëse banjo është shumë e vogël dhe pothuajse nuk ka mbetur hapësirë ​​për një makinë larëse shumë pak, makinat larëse kompakte të instaluara nën lavaman do të ndihmojnë. Ata kanë më pak funksione sesa homologët e tyre më të mëdhenj, por në përgjithësi, performanca e larjes është e mirë.
Instalimi i një mini-makine
Ka disa nuanca, kështu që lavamani sipër lavatriçes nuk mund të instalohet si zakonisht. Gjendja është si vijon: duhet të dalë disa centimetra mbi kapakun e lavatriçes në mënyrë që spërkatjet e ujit të mos bien në kapakun e pajisjes. Prodhuesit kanë projektuar një lavaman të tillë, pjesa e poshtme e së cilës është e sheshtë, dhe sistemi i kullimit ndryshon nga ai standard - sifoni është i vendosur vertikalisht. Me një pajisje të tillë të lavamanit, tubi i kullimit nuk kalon mbi rondele, kështu që edhe nëse tubi i kullimit rrjedh, nuk ka rrezik që pajisjet të përmbyten. Me këtë instalim, makina larëse ndodhet në një distancë minimale nga muri. Në mënyrë tipike, këto makina janë deri në 45 cm të thella.
Përkundër faktit se lavatriçe nën lavaman ka një madhësi miniaturë, është një pajisje e plotë, cilësia e larjes mbetet në një nivel të lartë. Sigurisht, shumica e konsumatorëve janë të interesuar për funksionalitetin e pajisjeve të tilla. Sa e lartë do të jetë shkalla e larjes, varet nga klasa e efikasitetit të makinës, e cila shënohet me shkronja latine nga A në G, ku A është cilësia më e lartë e larjes, dhe G, përkatësisht, është më e ulta. Unë do të doja të theksoja se nëse përdoret një detergjent joefektiv dhe një regjim i pasaktë i temperaturës, kjo gjithashtu do të ndikojë në pastërtinë e sendeve të lara.
Kur zgjidhni pajisje shtëpiake, përcaktoni qartë cilat funksione janë të rëndësishme për ju dhe cilat janë dytësore, zakonisht makinat larëse kompakte dhe të ngushta mbështesin mënyrat themelore të larjes. Pajtohuni që nëse nuk ka modalitetin " larja e këpucëve sportive ", vështirë se ia vlen t'i kushtohet vëmendje. Mund të jetë shumë e dobishme të keni një " fillim të vonesës " ose një funksion në të cilin daulle e makinës me ngarkesë të lartë do të vendoset me kapakun lart kur të ndalet.
Kostoja e makinës varet nga aftësitë dhe marka e saj, pajisjet e markave të njohura do të kërkojnë kosto më të konsiderueshme të blerjes. Mos shpresoni që lavatriçet kompakte do të kushtojnë më pak; përkundrazi, nevoja për të minimizuar kontrollet e makinës rrit ndjeshëm çmimin e tyre.

Rondele të vogla
Rondele të vogla
Rondele të vogla
Rondele të vogla Rondele të vogla Rondele të voglaHome | Articles

December 3, 2022 08:10:23 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting