Revolucionarni in ekskluzivni telefoni Apple iPhone

Dolgo pričakovani Apple iPhone 4S je podrl rekorde po številu prodanih telefonov. V samo enem dnevu je ta iPhone kupilo milijon ljudi. Tri dni po izidu Apple iPhone 4S so štirje milijoni ljudi postali njegovi lastniki.
Ta telefon svojih predhodnikov ni presegel le po prodaji, ampak tudi po osnovnih tehničnih lastnostih. Apple iPhone 4S je močnejši model od tistih, ki so bili pred njim. Novi telefon ima izboljšano kamero in, kar je najpomembneje, obstaja osebni asistent, imenovan Siri.
Glede komponent med Apple iPhone 4S in Apple iPhone 4 ni razlike. Dodali so le tri grame teže. Nekateri lastniki telefonov se šalijo, da ti trije grami pripadajo duši Siri, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Prisotnost asistenta je bila razlog za priljubljenost tega iPhona. Siri ima odlično funkcijo prepoznavanja glasu in lahko deli tudi informacije, koristne lastniku Apple iPhone 4S.
Novi model uporablja najnovejše tehnologije, ki omogočajo sprejemanje in pošiljanje podatkov z uporabo različnih anten. Apple iPhone 4S dodaja podporo za Bluetooth 4.0.
Omeniti velja kamero na Apple iPhone 4S. Kamera za iPhone je na zadnji plošči tradicionalna. Kamera z osmimi milijoni slikovnih pik, LED bliskavico. Ta zmogljiva kamera se po kakovosti slike lahko kosa z dobrimi kamerami. Izdelana je z uporabo Sonyjeve matrice, ki je osvetljena z osvetlitvijo. Indeks zaslonke je zaradi prisotnosti petih leč v zasnovi fotoaparata dosegel 2,4. Fotografije so jasne in svetle tako pri močni zaslepljujoči sončni svetlobi kot pri šibki svetlobi. Vgrajeni urejevalnik fotografij vam bo pomagal, da se v nekaj sekundah znebite učinka rdečih oči ali preprosto popravite fotografijo.
Kar zadeva video, lahko kamera posname 30 sličic na sekundo, podaljšek: 1920X1080 slikovnih pik. Za globalne video arhive postavite strežnike v podatkovni center v Moskvi. Visokokakovostni video je dosežen s stabilizacijo slike. Zato bo fotografiranje z iPhoneom 4S v veselje ljubiteljem videov.
Številni najbolj sporni pregledi se nanašajo na uvedbo Sirija. Ta glasovni asistent je sposoben voditi dolg pogovor, lahko izvaja različne naloge, deli informacije. Toda Siri deluje le, če imate internetno povezavo. IPhone 4S je še vedno v različici beta, zato je še vedno nekaj nevšečnosti. Glasovno upravljanje na primer brez Sirija ne deluje. Če ni interneta, je treba Siri izklopiti, potem bo možen glasovni nadzor.

Revolucionarni in ekskluzivni telefoni Apple iPhone
Revolucionarni in ekskluzivni telefoni Apple iPhone
Revolucionarni in ekskluzivni telefoni Apple iPhone
Revolucionarni in ekskluzivni telefoni Apple iPhone Revolucionarni in ekskluzivni telefoni Apple iPhone Revolucionarni in ekskluzivni telefoni Apple iPhoneHome | Articles

December 2, 2022 01:42:05 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting