Revolucionarni i ekskluzivni Apple iPhone telefoni

Dugo očekivani Apple iPhone 4S oborio je rekorde po broju telefonskih prodaja. U samo jedan dan ovaj je iPhone kupilo milijun ljudi. Tri dana nakon izlaska Apple iPhonea 4S, četiri milijuna ljudi postali su njegovi vlasnici.
Ovaj je telefon nadmašio svoje prethodnike ne samo prodajom, već i osnovnim tehničkim karakteristikama. Apple iPhone 4S moćniji je model od onih koji su došli prije njega. Novi telefon ima poboljšanu kameru i, što je najvažnije, tu je osobni asistent koji se zove Siri.
Što se tiče komponenti, nema razlike između Apple iPhone 4S i Apple iPhone 4. Dodano je samo tri grama težine. Neki se vlasnici telefona šale kako ova tri grama pripadaju duši Siri, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Upravo je prisutnost asistenta postala razlogom popularnosti ovog iPhonea. Siri ima izvrsnu funkciju prepoznavanja glasa, a također može dijeliti informacije korisne vlasniku Apple iPhonea 4S.
Novi model koristi najnovije tehnologije koje omogućuju primanje i slanje podataka pomoću različitih antena. Apple iPhone 4S dodaje podršku za Bluetooth 4.0.
Ističe se kamera na Apple iPhoneu 4S. Kamera za iPhone je tradicionalno smještena na stražnjoj ploči. Kamera s osam megapiksela, LED bljeskalica. Ova moćna kamera može se natjecati s dobrim kamerama u pogledu kvalitete slike. Izrađen je pomoću Sonyjeve matrice koja je osvjetljena s pozadinom. Indeks otvora blende dosegao je 2,4 zahvaljujući prisutnosti pet leća u dizajnu fotoaparata. Fotografije su oštre i svijetle, kako na intenzivnom zasljepljujućem sunčevom svjetlu, tako i pri slabom osvjetljenju. Ugrađeni uređivač fotografija pomoći će vam da se riješite efekta crvenih očiju u nekoliko sekundi ili jednostavno ispravite fotografiju.
Što se tiče video zapisa, kamera može snimati 30 sličica u sekundi, produžetak: 1920X1080 piksela. Za globalne video arhive postavite svoje poslužitelje u podatkovni centar u Moskvi. Video visoke kvalitete postiže se stabilizacijom slike. Stoga će snimanje s iPhoneom 4S biti užitak za ljubitelje video zapisa.
Mnogi od najkontroverznijih pregleda tiču ​​se uvođenja Sirija. Ovaj glasovni asistent sposoban je voditi dugi razgovor, može izvršavati razne zadatke, dijeliti informacije. Ali Siri djeluje samo ako imate internetsku vezu. IPhone 4S je još uvijek u beta verziji, pa još uvijek ima neugodnosti. Na primjer, glasovna kontrola ne radi bez Sirija. Ako nema Interneta, tada treba isključiti Siri, a tada će glasovna kontrola postati moguća.

Revolucionarni i ekskluzivni Apple iPhone telefoni
Revolucionarni i ekskluzivni Apple iPhone telefoni
Revolucionarni i ekskluzivni Apple iPhone telefoni
Revolucionarni i ekskluzivni Apple iPhone telefoni Revolucionarni i ekskluzivni Apple iPhone telefoni Revolucionarni i ekskluzivni Apple iPhone telefoniHome | Articles

November 28, 2022 15:59:02 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting