Revizuirea modelului iPhone 2g cu specificații

Comunicatoarele iPhone sunt destul de populare astăzi. Unul dintre produsele noi este modelul iPhone 2G. Noua versiune a acestui model include navigație GPS, suport pentru rețele 3D. În ceea ce privește vânzările din Rusia, volumul este de aproximativ 3 milioane.
Mai precis despre modelul iPhone 2G. Acest comunicator are o memorie de 4 GB, există și versiuni cu o memorie de 16 GB. Afișajul este destul de mare și are 3,5 inci cu o rezoluție de 320 x 480 pixeli. Interfețele sunt destul de standard: Bluetooth, Wi-Fi, USB. Camera este destul de slabă și are 2 megapixeli. Greutatea unui astfel de telefon este de 135 de grame. Pachetul unui astfel de telefon este destul de standard.
Aspectul iPhone 2G este destul de elegant și atractiv. Modelul folosește o varietate de gadget-uri, ceea ce oferă un efect suplimentar plăcut. Se poate spune că performanța acestor comunicatori este realizată conform celor mai noi standarde inovatoare.
Controlul se efectuează cu degetele. întrucât stiloul din acest model nu este folosit și nu funcționează deloc. Ecranul este destul de mare și acoperit cu un geam de protecție pentru a evita zgârieturile urâte. În partea stângă există un singur buton care acționează pentru scăderea sau creșterea volumului.
Iphone-ul este considerat un cadou foarte prestigios și scump, dar dacă vrei să surprinzi și să-i oferi iubitei tale un cadou de ziua original, atunci cu siguranță ar trebui să fii atent la bijuteriile Pandora.
Sistemul de operare de pe comunicator este utilizat de Mac OS X, care este utilizat în ultimele dezvoltări de la Apple.
Aplicațiile implicite din iPhone 2G sunt următoarele:
Lucrând pe Internet cu resurse de e-mail de la Yahoo, GMail, .mac și AOL, puteți configura orice altă cutie poștală. Browserul Safari de pe iPhone nu este cu siguranță un lucru înlocuibil. Destul de multifuncțional și convenabil pentru orice utilizator.
Playerul audio este, de asemenea, destul de la îndemână și practic. Redarea din orice fragment, o varietate de efecte, atât sunet cât și video, multe formate.
SMS-urile s-au făcut destul de simplu și s-ar putea spune primitiv. Dezvoltatorii au decis să nu adauge nicio inovație la această aplicație.
Albumul foto se mândrește cu funcțiile sale de vizionare a imaginilor realizate cu camera, o prezentare de diapozitive convenabilă.
Dar camera nu este puternică, dar are bliț, focalizare automată și echilibru de alb și negru. Fotografiile sunt bogate, clare și de înaltă calitate.
Rezultatul este un comunicator atrăgător și multifuncțional de la APPLE.

Revizuirea modelului iPhone 2g cu specificații
Revizuirea modelului iPhone 2g cu specificații
Revizuirea modelului iPhone 2g cu specificații
Revizuirea modelului iPhone 2g cu specificații Revizuirea modelului iPhone 2g cu specificații Revizuirea modelului iPhone 2g cu specificațiiHome | Articles

December 6, 2022 16:02:33 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting