Qendra për Ftohje dhe Ftohje

Sistemi frigorifer-frigorifer Gourmatic është i pajisur me katër zona klimatike. Vëllimi i përgjithshëm i këtij frigorifer është 465 litra. Vlera e temperaturës, si dhe treguesit e lagështisë, mund të vendosen të ndryshme. Secili prej produkteve ka zonën e vet të veçantë. Ky zbulim i produkteve do të garantojë ruajtjen e produkteve për një kohë shumë më të freskët. Zona e parë klimatike e frigoriferit ka një sistem ftohës Gourmatic. Ky sistem unik kombinon teknikën No Frost, si dhe një sistem në të cilin qarkullon një rrymë e lagësht ajri. Për shkak të pranisë së këtij sistemi, frigoriferi gjithmonë ka një temperaturë uniforme, si dhe tregues të ngjashëm të lagështisë. Zona e dytë klimatike e frigoriferit ka një regjim të temperaturës nga +14 në +4 gradë. Këtu gjithashtu mund të rregulloni nivelin e lagështisë dhe temperaturës. Në mënyrë që të mbani produktet ushqimore më delikate të freskëta, ka dy kontejnerë magazinimi në këtë zonë. Kjo zonë ka një regjim të temperaturës që korrespondon me treguesit nga 0 në +8. Zona e tretë klimatike ka për qëllim magazinimin e verërave.
Ekziston një frigorifer në zonën e katërt klimatike. Sistemi No Frost përdoret në dhomë. Përveç ngrirjes së shpejtë të ushqimit, ushqimi i ngrirë mund të ruhet për një kohë të gjatë. Elektronika, me të cilën është e pajisur frigoriferi, monitoron saktësisht të gjitha parametrat e frigoriferit. Nëse ka ndërprerje të rrymës, frigoriferi do t'ju njoftojë për gjërat e mundshme ushqimore që mungojnë.
Ky lloj frigorifer është i pari që mund të instalohet në mobiljet e kuzhinës. Vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet pajisjes, e cila është projektuar për të bërë akull. Kjo është edhe vendi ku uji ftohet. I brendshëm " Fabrika " është e angazhuar në përgatitjen e pjesëve të akullit transparent, formon crumbs akull.
Para se uji të formohet në akull, ai kalon nëpër faza të shumta pastrimi, gjatë së cilës uji privohet nga të gjitha papastërtitë e dëmshme. Pajisja e integruar në frigorifer angazhohet në mënyrë të pavarur në rinovimin e akullit. Prandaj, këtu është që ju mund të gjeni akullin më transparent dhe të pastër në çdo kohë. Aparati prodhon 1.5 kg akull në ditë. Gjithmonë ka rreth dy kilogramë akull të gatshëm në frigorifer.

Qendra për Ftohje dhe Ftohje
Qendra për Ftohje dhe Ftohje
Qendra për Ftohje dhe Ftohje
Qendra për Ftohje dhe Ftohje Qendra për Ftohje dhe Ftohje Qendra për Ftohje dhe FtohjeHome | Articles

December 5, 2022 04:04:00 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting