Punerea mașinii în ordine sau cum să alegeți aspiratorul potrivit pentru mașină

Mașinile pe care le conducem în fiecare zi au nevoie uneori de curățare de înaltă calitate chiar mai mult decât casele în care locuim. Acest lucru este de înțeles: cantitatea de praf și murdărie de pe drumuri este imensă și nu toate mașinile au filtre de cabină normale. După câteva luni de o astfel de plimbare, aproape câțiva centimetri de praf se acumulează pe bord și este imposibil să stai pe scaun fără a provoca un fel de explozie sub forma unor nori de praf mici. Desigur, puteți merge la spălătoria auto și puteți plăti pentru punerea mașinii în ordine, dar nu doriți întotdeauna să cheltuiți bani pentru asta, iar spălătorii auto din țara noastră nu sunt amplasate la fiecare colț. Este mai înțelept să ai un aspirator auto în mașina ta, cu ajutorul căruia „ calul tău de fier ” fidel poate fi pus oricând și peste tot în ordine.
Cel mai mare avantaj al acestor dispozitive este dimensiunea redusă. Compacitatea aspiratoarelor auto vă permite să îndepărtați cele mai inaccesibile colțuri ale vehiculului de murdărie și resturi. Astfel de dispozitive pot fi împărțite în două categorii principale: aspiratoare alimentate de rețeaua de bord a vehiculului, „ de la brichetă ” și cele alimentate de propria baterie reîncărcabilă.
Aspiratoare auto " de la bricheta "
Sunt capabili să facă față curățării generale a întregului vehicul. Puterea lor destul de decentă (până la 180 de wați) și lungimea cablului, care ajunge la 3 metri, le permit să rezolve cu succes această problemă. Acești parametri vor elimina problemele de resturi din portbagaj sau firimituri și părul animalelor de companie de pe toate locurile mașinii. Dezavantajul acestor dispozitive este greutatea și dimensiunile generale relativ mari. Iar problema descărcării bateriei este rezolvată prin pornirea motorului și alimentarea dispozitivului din generator. Dar acest lucru consumă combustibil.
Aspiratoare auto fără fir
Sunt mai compacte, dar în același timp mai puțin puternice decât dispozitivele din categoria anterioară. Aspiratoarele auto fără fir pot face față curățării unor fleacuri neplăcute precum cenușa, firimiturile, cojile de semințe.
O încărcare a bateriei acestor dispozitive este suficientă, de regulă, pentru 15 minute de curățare, ceea ce reprezintă o perioadă de timp destul de acceptabilă pentru a pune lucrurile în ordine în cabină. Unele modele de aspiratoare auto din această categorie pot funcționa de la sursa de alimentare a vehiculului printr-un adaptor sau pot avea baterii de rezervă.
Avantajele aspiratoarelor pentru baterii includ, în primul rând, absența unui cablu care se încurcă sub picioare și, în al doilea rând, prezența unei baterii, ceea ce face ca acest dispozitiv să nu fie volatil din surse de alimentare externe. Dezavantajul acestor dispozitive este evidentă: fiecare curățare trebuie să fie însoțită de stabilirea acesteia pentru reîncărcare, dar din moment ce este nevoie de 220 de volți, este imposibil în „ câmp “ condiții.
Colectoare de praf
Recipientele și pungile sunt utilizate ca colectoare de praf în aspiratoarele auto. Primele dintre ele sunt mai preferabile datorită ușurinței lor de utilizare. De obicei, volumul containerelor variază de la 200 la 700 de metri cubi. a se vedea În cazul în care se utilizează containere transparente, proprietarul mașinii, care își curăță vehiculul, poate controla umplerea acestora.
Pe lângă prezența colectoarelor de praf, proiectarea unor aspiratoare auto vă permite, de asemenea, să colectați lichid vărsat (de exemplu, modelul Heyner Cyclonic Power 240.000). Un obturator situat pe calea fluxului de aer va împiedica pătrunderea apei în compartimentul motor al aspiratorului.
Duze
Ca orice alt aspirator, versiunea auto a unui astfel de dispozitiv este echipată cu diverse atașamente. Cele mai multe dintre modele sunt echipate cu o duză de crăpătură, un furtun flexibil cu perie, o perie rotundă cu peri, o perie turbo electrică. „ Muniție “ de aspiratoare de sprijin de curățare umedă include , de asemenea , o duză pentru colectarea lichidelor varsate și resturile umede. Atunci când alegeți un astfel de dispozitiv, nu uitați că prezența unui capac vă va permite să nu îl deteriorați și să păstrați ordinea în interiorul mașinii.

Punerea mașinii în ordine sau cum să alegeți aspiratorul potrivit pentru mașină
Punerea mașinii în ordine sau cum să alegeți aspiratorul potrivit pentru mașină
Punerea mașinii în ordine sau cum să alegeți aspiratorul potrivit pentru mașină
Punerea mașinii în ordine sau cum să alegeți aspiratorul potrivit pentru mașină Punerea mașinii în ordine sau cum să alegeți aspiratorul potrivit pentru mașină Punerea mașinii în ordine sau cum să alegeți aspiratorul potrivit pentru mașinăHome | Articles

December 5, 2022 20:12:59 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting