Proizvođači hladnjaka sa strane

Svaka kompanija smatra stvaranje idealnog modela hladnjaka sa strane, kao granicu njegove savršenosti. Većina proizvoda koji su predstavljeni na policama u trgovinama pripadaju europskim proizvođačima. Za frižider postoji i koncept podešavanja. Ovaj slučaj uključuje prijenos bočnog hladnjaka na europsku fabriku. Isti je angažiran u završnoj završnoj obradi ovog modela. Svi elementi sa šarkama, detalji ukrašavanja, kao i paneli sa šarkama zamijenjeni su onima koji se smatraju uspješnijim za ovaj model. Sve tehničke unutrašnjosti hladnjaka ostaju iste, koje je proizvođač kreirao. Dizajnerska maštarija dok radi na podešavanju nema granica. Prilikom rada koriste se najzanimljiviji i najskuplji materijali. Trenutno je moguće naručiti bilo koji model. Najpopularnije marke koje su u Europi poznate smatraju se njemačkim, švedskim i talijanskim. To su, na primjer, WHIRLPOOL, ELECTROLUX, BOSCH, LIEBHERR, kao i neki drugi proizvođači. Svaka kompanija ima Side-by-Side hladnjake, koji ne samo da mogu biti samostojeći, već i ugrađeni.

Procjena troškova takvih hladnjaka jedna je od najviših. Najrelevantniji, najskuplji Bosch hladnjak sa strane, koštat će 2.700 dolara. Što se tiče frižidera s podešavanjem, za ovo zadovoljstvo ćete morati platiti još više. Ako se hladnjak s imenom poznate robne marke podvrgne podešavanju, tada će i ovaj model biti nevjerojatno skup.

Američke marke hladnjaka sa strane, imaju nazive GENERAL ELECTRIC, AMANA, VIKING i još nekih proizvođača. Takvi hladnjaci mogu imati sasvim razumne cijene koje si svaka obitelj može priuštiti. Ali postoje i takvi slučajevi čija cijena dostiže 15.000 dolara. Svi američki proizvođači temeljito pristupaju kvaliteti tijekom proizvodnje. Zato su fitingi, kao i svi premazi vrlo čvrsti i izdržljivi. Vrata mogu izdržati opterećenje od šezdeset kilograma.

Među korejskim brendovima ističu se DAEWOO, LG, kao i Samsung. Oni zadovoljavaju potrebe standardne porodice sa srednjim primanjima. Postoji dosta opcija. Na primjer, gotovo svaki model korejske marke ima sljedeće značajke:

-Temperatura elektronski podesiva

- upravljačka ploča je izrađena u obliku tečnog kristala

- Opremljen je raspršivač, koji obezbeđuje hlađenje vode, kao i pripremu leda.

- postoji minibar.

Proizvođači hladnjaka sa strane
Proizvođači hladnjaka sa strane
Proizvođači hladnjaka sa strane
Proizvođači hladnjaka sa strane Proizvođači hladnjaka sa strane Proizvođači hladnjaka sa straneHome | Articles

November 30, 2022 08:12:00 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting