Producători de frigidere side-by-side

Fiecare companie consideră crearea modelului ideal al frigiderului Side-by-Side ca fiind limita perfecțiunii sale. Majoritatea produselor care sunt prezentate pe rafturile din magazine aparțin producătorilor europeni. Pentru frigider, există și conceptul de reglare. Acest caz implică predarea unui frigider side-by-side către o fabrică europeană. Același lucru este angajat în finisarea finală a acestui model. Toate elementele articulate, detaliile de decorare, precum și panourile articulate sunt schimbate cu cele care sunt considerate mai reușite pentru acest model. Toate componentele interne tehnice ale frigiderului rămân aceleași, care a fost creată de producător. Imaginația de proiectare în timpul lucrului de reglare nu are limite. Cele mai interesante și mai scumpe materiale sunt utilizate în lucrare. În acest moment este posibil să comandați orice model. Cele mai populare mărci renumite în Europa sunt germane, suedeze și italiene. Acestea sunt, de exemplu, WHIRLPOOL, ELECTROLUX, BOSCH, LIEBHERR, precum și alți producători. Fiecare companie are frigidere side-by-side, care nu numai că pot fi independente, ci și încorporate.
Estimările de cost ale acestor frigidere sunt printre cele mai ridicate. Cel mai ieftin frigider Side-by-side de la Bosch va costa cumpărătorului 2.700 USD. În ceea ce privește frigiderele cu reglaj, atunci va trebui să plătiți și mai mult pentru această plăcere. Dacă un frigider cu numele unei mărci cunoscute este supus reglării, atunci acest model va fi, de asemenea, incredibil de scump.
Mărcile americane de frigidere Side-by-Side sunt denumite GENERAL ELECTRIC, AMANA, VIKING și alți producători. Aceste frigidere pot avea un preț rezonabil pe care orice familie și-l poate permite. Dar există și astfel de copii, al căror cost ajunge la 15.000 de dolari. Toți producătorii americani sunt dedicați calității în timpul producției. De aceea armăturile, precum și toate acoperirile, sunt foarte rezistente și durabile. Ușa poate rezista la o sarcină egală cu șaizeci de kilograme.
Printre mărcile coreene se disting DAEWOO, LG, precum și Samsung. Acestea satisfac nevoile unei familii cu venituri medii standard. Există destul de multe opțiuni disponibile. De exemplu, aproape fiecare model al mărcii coreene are următoarele funcționalități:
-temperatura este reglabilă electronic
-panoul de control este realizat sub forma unui display cu cristale lichide
- este prevăzut un dozator, care asigură apa de răcire, precum și producerea de gheață.
- există un mini-bar.

Producători de frigidere side-by-side
Producători de frigidere side-by-side
Producători de frigidere side-by-side
Producători de frigidere side-by-side Producători de frigidere side-by-side Producători de frigidere side-by-sideHome | Articles

November 28, 2022 04:46:53 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting