Producător de gheață pentru frigider

O invenție pur americană este producătorul de gheață. Se utilizează în frigiderele al căror model are o poziție Side-by-Side. Este un sistem care este încorporat în ușa frigiderului. Funcția sa este de a furniza continuu apă potabilă și gheață răcită. În frigider se generează până la patru kilograme de gheață rafinată pe zi. Acestea pot fi cuburi standard sau firimituri de gheață. Dacă luăm în considerare un model scump al frigiderului, atunci acesta este echipat cu control electronic. Pe panoul tactil al frigiderului Side-by-side, trebuie să activați modul de funcționare de care aveți nevoie în acest moment. Cel mai adesea, puteți alege una dintre opțiunile disponibile: „ cub de gheață ”, „ firimituri de gheață ” sau „ apă rece ”.
Înainte de a intra în aparatul de gătit, apa este supusă purificării obligatorii. După aceea, apa curge în matriță, unde se formează cuburile. Apa îngheață și strat cu strat formează un cub de gheață. Dar dacă producătorul de gheață are o funcție de gheață zdrobită, atunci gheața rezultată este zdrobită de moară. Pentru ca acest sistem de producere a gheții să funcționeze, frigiderul trebuie conectat la sursa sa. Pentru aceasta este potrivit un furtun din cupru sau plastic. Robinetul este tăiat în conducta de apă. Folosind adaptoare, trebuie să conectați furtunul. Și pentru ca apa să curgă deja purificată, este necesar să achiziționați un filtru.
Cu ajutorul acestuia, purificarea mecanică și chimică a apei va avea loc de la tot felul de impurități dăunătoare. Balonul filtrant are un cartuș. Trebuie schimbat o dată pe an. Există o fantă pe spatele frigiderului, în care este atașat acest cartuș. Dacă luăm în considerare costul acestei conexiuni, atunci, împreună cu toate lucrările și materialele, va costa în jur de 140 USD. În același timp, acolo va fi asigurată o macara, care trebuie oprită în timpul unei absențe lungi.
Dacă recomandarea producătorului indică modelul filtrului de înlocuire recomandat, atunci cel mai bine este să achiziționați doar acest cartuș. Cel mai adesea, marca filtrului și marca unității sunt identice. Un filtru de balon costă aproximativ cincizeci de dolari. Va sluji opt luni. Un filtru cu două baloane costă mai mult. Prețul său poate ajunge la două sute cincizeci de dolari. Dar acest filtru va dura de două ori mai mult decât de obicei.

Producător de gheață pentru frigider
Producător de gheață pentru frigider
Producător de gheață pentru frigider
Producător de gheață pentru frigider Producător de gheață pentru frigider Producător de gheață pentru frigiderHome | Articles

November 28, 2022 16:13:28 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting