Prodhuesit e frigoriferëve krah për krah

Secila kompani e konsideron krijimin e modelit ideal të frigoriferit Side-by-side si kufirin e përsosjes së tij. Shumica e produkteve që paraqiten në raftet në dyqane u përkasin prodhuesve evropianë. Për frigoriferin, ekziston edhe koncepti i akordimit. Ky rast përfshin dorëzimin e një frigorifer Side-by-side në një fabrikë evropiane. I njëjti është i angazhuar në përfundimin përfundimtar të këtij modeli. Të gjithë elementët e varur, detajet e dekorimit, si dhe panelet e varura ndryshohen në ato që konsiderohen më të suksesshme për këtë model. Të gjitha pjesët e brendshme teknike të frigoriferit mbeten të njëjtat, gjë që u krijua nga prodhuesi. Imagjinata e dizajnit gjatë punës së akordimit nuk ka kufij. Materialet më interesante dhe të shtrenjta përdoren në punë. Për momentin është e mundur të porosisni çdo model. Markat më të njohura që janë të famshme në Evropë janë gjermane, suedeze dhe italiane. Këto janë, për shembull, WHIRLPOOL, ELECTROLUX, BOSCH, LIEBHERR, si dhe disa prodhues të tjerë. Çdo kompani ka frigoriferë krah për krah, të cilët jo vetëm që mund të jenë të lirë, por edhe të integruar.
Vlerësimet e kostos së frigoriferëve të tillë janë ndër më të lartat. Frigoriferi më relativisht i lirë Side-by-side nga Bosch do t'i kushtojë blerësit 2,700 dollarë. Sa për frigoriferët me akordim, atëherë do të duhet të paguani edhe më shumë për këtë kënaqësi. Nëse një frigorifer me emrin e një marke të njohur i nënshtrohet akordimit, atëherë ky model do të jetë gjithashtu tepër i shtrenjtë.
Markat amerikane të frigoriferëve krah për krah janë emëruar GENERAL ELECTRIC, AMANA, VIKING dhe disa prodhues të tjerë. Këto frigoriferë mund të kenë çmime të arsyeshme që çdo familje mund t'i përballojë. Por ka edhe kopje të tilla, kostoja e të cilave arrin 15,000 dollarë. Të gjithë prodhuesit amerikanë janë të përkushtuar ndaj cilësisë gjatë prodhimit. Kjo është arsyeja pse pajisjet, si dhe të gjitha veshjet, janë shumë të forta dhe të qëndrueshme. Dera mund të përballojë një ngarkesë të barabartë me gjashtëdhjetë kilogramë.
Midis markave koreane, dallohen DAEWOO, LG, si dhe Samsung. Ato plotësojnë nevojat e një familje standarde me të ardhura të mesme. Ka mjaft opsione në dispozicion. Për shembull, pothuajse çdo model i markës koreane ka këto funksione:
-temperatura është e rregullueshme në mënyrë elektronike
-paneli i kontrollit është bërë në formën e një ekrani me kristal të lëngët
- sigurohet një bombol me vrimë nxjerrëse, e cila siguron ftohjen e ujit, si dhe krijimin e akullit.
- ka një mini-bar.

Prodhuesit e frigoriferëve krah për krah
Prodhuesit e frigoriferëve krah për krah
Prodhuesit e frigoriferëve krah për krah
Prodhuesit e frigoriferëve krah për krah Prodhuesit e frigoriferëve krah për krah Prodhuesit e frigoriferëve krah për krahHome | Articles

December 6, 2022 14:56:13 +0200 GMT
0.031 sec.

Free Web Hosting