Procjena zasluga prilikom odlučivanja zašto iPod

Vlasnici iPhone telefona čekaju dobre vijesti. Poznati haker George Hots uskoro će objaviti još jedan razvoj. Podsjetimo da je ranije on izumio programe za bjekstvo iz zatvora, kao i otključavanje iPhonea. Ovi su programi postali toliko popularni da se postavlja pitanje: "zašto mi treba ipod?" osim ako ih ne upotrebljavate.

Novi uslužni programi koje Hots piše pogodni su za sve moderne uređaje, poput iPhonea 3GS, iPad i iPod Touch 3.0. Još nema nagađanja o kontroli svih tih uređaja. Nedavno objavljeni iPhone, kao i iPod Touch, pokazali su se upornijim u pogledu hakiranja standardnim sredstvima. Iz tog razloga, hakeri im i dalje ne mogu pružiti potpunu zatvorsku kaznu.

Do danas će vlasnici iPhonea 3GS, koji su ipak odlučili hakirati njihov najnoviji firmver, biti primorani povezati uređaj s računalom, a zatim ponoviti bjekstvo iz zatvora svaki put nakon ponovnog pokretanja telefona. Postavlja se isto pitanje: zašto mi onda treba ipod koji stalno zahtijeva bjekstvo iz zatvora. Vjerujući u riječi Hotza, rješenje je već blizu.

Vrijedi shvatiti zašto je uopće zatvoren bjekstvo iz zatvora?

Sam izraz jailbreak (od engleskog „jailbreak“) znači postupak probijanja upravljačkog softvera određenog mobilnog uređaja radi daljnjeg otvaranja punog pristupa, što omogućava pristup datotečnom sistemu mobilnog uređaja. Takav hakerski trik omogućava vam da u samo nekoliko sekundi instalirate razne vrste piratskih aplikacija na vaš iPhone. Ali to nije prvi razlog zašto je bjekstvo iz zatvora toliko popularno.

Apsolutno svi vlasnici telefona koji imaju jailbreak na njemu mogu instalirati jedinstvene programe koji nisu dostupni u Apple trgovini. Pošto se od programera službenih aplikacija za trgovinu traži da se pridržavaju strogih pravila.

U jednom trenutku iPhone je postao tehnologija koja je naš svijet okrenula naglavačke, a to se sada događa na tržištu lutki Monster High. Ove simpatične zabavne igračke osvajaju srca velikog broja djece. O vrstama lutki Monster High možete čitati na web stranici highdolls.ru.

Univerzalna aplikacija može vaš omiljeni telefon pretvoriti u laptop s pristupačnim Internetom ili vam pomoći da preuzmete bilo koji video zapis sa mreža pretraživanja. Postoji prilika da vidite i promenite skrivene postavke telefona. Po želji možete dodati neograničen broj ikona na pristanište ili promijeniti sučelje na ugodnije. Da li popis funkcija nadopunjuje funkciju filtriranja dolaznih poziva? Zapravo je ovaj popis beskrajan.

Procjena zasluga prilikom odlučivanja zašto iPod
Procjena zasluga prilikom odlučivanja zašto iPod
Procjena zasluga prilikom odlučivanja zašto iPod
Procjena zasluga prilikom odlučivanja zašto iPod Procjena zasluga prilikom odlučivanja zašto iPod Procjena zasluga prilikom odlučivanja zašto iPodHome | Articles

December 3, 2022 07:53:16 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting