Procjena zasluga pri odluci zašto vam je potreban iPod

Dobre vijesti očekuju vlasnike iPhone telefona. Poznati haker George Hotz uskoro će objaviti još jedan razvoj. Podsjetimo da je ranije on bio taj koji je izumio programe za jailbreak i iPhone otključavanje. Ti su programi postali toliko popularni da se postavlja pitanje: „ Zašto nam treba iPod? » Osim ako ih ne koristite.
Novi uslužni program koji Hotz napiše odgovarat će svim modernim uređajima kao što su iPhone 3GS, iPad i iPod Touch 3.0. Još nema niti jedne pretpostavke o kontroli nad svim tim uređajima. Nedavno objavljeni iPhoni, kao i iPod Touch, pokazali su se otpornijima na neovlaštene promjene pomoću standardnih alata. Iz tog razloga hakeri im još ne mogu pružiti punopravni jailbreak.
Danas će vlasnici iPhonea 3GS, koji su unatoč tome odlučili izvršiti jailbreak svog najnovijeg firmware-a, morati spojiti uređaj na svoje računalo i zatim ponoviti jailbreak svaki put kada se telefon ponovo pokrene. Postavlja se isto pitanje: zašto nam onda treba iPod, koji stalno zahtijeva bijeg iz zatvora. Vjerujući Hotzovim riječima, rješenje je blizu.
Vrijedno je shvatiti zašto je uopće potreban taj jailbreak?
Sam pojam jailbreak (od engleskog "Jailbreak") znači postupak za jailbreak firmware-a određenog mobilnog uređaja kako bi se dalje otvorio puni pristup, što omogućava pristup datotečnom sustavu mobitela. Ova tehnika hakiranja omogućuje vam da u nekoliko sekundi instalirate sve vrste piratskih aplikacija na iPhone. No, to je daleko od prvog razloga zašto je jailbreak toliko popularan.
Apsolutno svi vlasnici telefona s jailbreakom na njemu mogu instalirati jedinstvene programe koji nisu dostupni u Apple trgovini. Budući da se programeri službenih aplikacija trgovina moraju pridržavati strogih smjernica.
Jedno vrijeme iPhone je postao tehnologija koja je naš svijet preokrenula, sada se to događa na tržištu za lutke s čudovišnim visokima. Ove slatke i zabavne igračke plene srca mnogih djece. O tome kakve su čudovišno visoke lutke možete pročitati na web stranici highdolls.ru.
Univerzalna aplikacija može vaš omiljeni telefon pretvoriti u prijenosno računalo s pristupačnom internetskom vezom ili vam pomoći da preuzmete bilo koji videozapis s pretraživačkih mreža. Moguće je vidjeti i promijeniti skrivene postavke telefona. Po želji možete dodati neograničeni broj ikona na Dock ili promijeniti sučelje u ugodnije. Dopunjuje li se popis funkcija funkcijom filtriranja dolaznih poziva? Zapravo, lista je beskrajna.

Procjena zasluga pri odluci zašto vam je potreban iPod
Procjena zasluga pri odluci zašto vam je potreban iPod
Procjena zasluga pri odluci zašto vam je potreban iPod
Procjena zasluga pri odluci zašto vam je potreban iPod Procjena zasluga pri odluci zašto vam je potreban iPod Procjena zasluga pri odluci zašto vam je potreban iPodHome | Articles

December 3, 2022 07:33:27 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting