Procedura e ardhshme për zëvendësimin e kushinetës në një makinë larëse

Veshja e kushinetave është një prishje mjaft e shpeshtë në makinat larëse. Kjo pjesë konsumohet për shkak të korrozionit. Pas 6-8 vjet, vula e boshtit konsumohet dhe rrjedh, uji hyn në kushinet, gjë që shkakton korrozion në përbërësit e kushinetës. Zëvendësimi i kushinetës në një makinë larëse është një proces mjaft i mundimshëm dhe zhvillohet për të çmontuar pothuajse të gjithë makinerinë. Për ta bërë këtë, ju duhen mjetet e mëposhtme: një kaçavidë me hundë, dhëmbë, pincë, një kasetë me një seri kokat, një çekiç, një daltë për të hequr kushinetën, ngjitësin.
Kur hiqni kushinetën e vjetër dhe vulën e vajit, kontaktoni shitësin tuaj specialist.
Vetë-zëvendësimi i kësaj pjese përfshin diçka si procesi i mëposhtëm:
Demontimi fillon me heqjen e mbulesës së sipërme, e cila fiksohet me dy bulona. Pas heqjes së mbulesës, bombol me vrimë nxjerrëse. Pastaj bulonat që mbajnë panelin e kontrollit hiqen dhe hiqen. Pastaj dera hiqet, e cila mbahet nga një sustë. Si rezultat, është e nevojshme të shkëputni murin e përparmë të kutisë nga vetë lavatriçja. Shkëputni të gjithë tubat që punojnë në furnizimin me ujë. Bolonat që bashkojnë kundër peshat në makinë duhet të hiqen, pastaj vetë peshat e kundërta të betonit duhet të shkyçen. Për lehtësinë e mbledhjes së mëtejshme, ju mund të shënoni detajet që ju nevojiten, në mënyrë që të mos bëni një gabim.
Pajisjet elektrike të makinës janë gjithashtu të lidhura. Kur hiqni daullen dhe boshtin, duhet të kontrolloni edhe gjendjen e tyre. Kur hiqni daullen, duhet të merrni gjysmën në të cilën ndodhet kushineta. Instalimi në një sipërfaqe të fortë, butësisht rrëzoni mbajtësin me një daltë. Së bashku me kushinetën e vjetër, lini vulën e vajit. Pastaj sipërfaqja lahet dhe pastrohet nga korrozioni dhe papastërtitë. Kushineta e re është instaluar me goditje të lehta duke përdorur një çekiç dhe daltë.
Pas instalimit të kushinetës, mbetet për të përfunduar procesin duke instaluar vulën e vajit. Duhet të lubrifikohet para instalimit. Rezervuari më pas mblidhet dhe vendoset në vend, sigurohet në bazë. Zëvendësimi i kushinetës në lavatriçe tani ka përfunduar. Procesi i montimit kryhet në rendin e kundërt.
Si rezultat, një punë e tillë mund të bëhet në mënyrë të pavarur, gjëja kryesore është të kryeni procesin e çmontimit dhe montimit me cilësi dhe përgjegjësi të lartë, gjë që do të shmangë investimet shtesë financiare.

Procedura e ardhshme për zëvendësimin e kushinetës në një makinë larëse
Procedura e ardhshme për zëvendësimin e kushinetës në një makinë larëse
Procedura e ardhshme për zëvendësimin e kushinetës në një makinë larëse
Procedura e ardhshme për zëvendësimin e kushinetës në një makinë larëse Procedura e ardhshme për zëvendësimin e kushinetës në një makinë larëse Procedura e ardhshme për zëvendësimin e kushinetës në një makinë larëseHome | Articles

November 27, 2022 04:22:56 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting