Procedură viitoare pentru înlocuirea unui rulment într-o mașină de spălat

Uzura rulmenților este o defecțiune destul de frecventă a mașinilor de spălat. Această parte se uzează din cauza coroziunii. După 6-8 ani, etanșarea arborelui se uzează și se scurge, apa intră în lagăr, ceea ce provoacă coroziune în componentele lagărului. Înlocuirea unui rulment într-o mașină de spălat este un proces destul de laborios și are loc pentru a dezasambla aproape întreaga mașină. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de următoarele instrumente: o șurubelniță cu duze, pinioane, clește, un clichet cu un set de capete, un ciocan, o dalta pentru a îndepărta rulmentul, etanșant.
Când scoateți lagărul vechi și garnitura de ulei, contactați distribuitorul dvs. specializat.
Înlocuirea automată a acestei părți implică ceva de genul următorului proces:
Demontarea începe cu îndepărtarea capacului superior, care este fixat cu două șuruburi. După scoaterea capacului, dozatorul este scos. Apoi șuruburile care țin panoul de control sunt deșurubate și scoase. Apoi, ușa este îndepărtată, care este ținută de un arc. Ca urmare, este necesar să deconectați peretele frontal al carcasei de la mașina de spălat. Deconectați toate furtunurile care funcționează la alimentarea cu apă. Șuruburile care atașează contragreutățile la mașină trebuie să fie deșurubate, apoi contragrețetele din beton trebuie să fie deconectate. Pentru comoditatea asamblării ulterioare, puteți marca detaliile de care aveți nevoie, pentru a nu greși.
Echipamentul electric al mașinii este, de asemenea, conectat. Când scoateți tamburul și arborele, trebuie să verificați și starea lor. Când scoateți tamburul, trebuie să luați jumătatea pe care este situat rulmentul. Instalând pe o suprafață solidă, scoateți ușor rulmentul cu o dalta. Împreună cu vechiul rulment, lăsați sigiliul de ulei. Apoi suprafața este spălată și curățată de coroziune și murdărie. Noul rulment este instalat cu lovituri ușoare folosind un ciocan și o dalta.
După instalarea rulmentului, rămâne să finalizați procesul prin instalarea garniturii de etanșare. Trebuie lubrifiat înainte de instalare. Rezervorul este apoi asamblat și fixat la locul său, fixat la bază. Înlocuirea rulmentului în mașina de spălat este acum completă. Procesul de asamblare se realizează în ordine inversă.
Ca urmare, o astfel de lucrare poate fi realizată independent, principalul lucru fiind efectuarea procesului de demontare și asamblare cu înaltă calitate și responsabilitate, ceea ce va evita investițiile financiare suplimentare.

Procedură viitoare pentru înlocuirea unui rulment într-o mașină de spălat
Procedură viitoare pentru înlocuirea unui rulment într-o mașină de spălat
Procedură viitoare pentru înlocuirea unui rulment într-o mașină de spălat
Procedură viitoare pentru înlocuirea unui rulment într-o mașină de spălat Procedură viitoare pentru înlocuirea unui rulment într-o mașină de spălat Procedură viitoare pentru înlocuirea unui rulment într-o mașină de spălatHome | Articles

December 8, 2022 00:48:01 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting