Prihranimo denar pri nakupu pralno-sušilnega stroja

Vsaka gospodinja v hiši mora imeti funkcionalen in priročen pralni in sušilni stroj. Modne prodajalne gospodinjskih aparatov ponujajo ogromno ponudbo gospodinjskih aparatov. Kako izbrati pravi zanesljiv in kakovosten model pralnega stroja, da vas bo lahko dolga leta razveseljeval s svojim brezskrbnim delom? Oglejmo si nekaj nasvetov za izbiro pralnega stroja.
Pralni stroji imajo navpično in sprednje polnjenje. Izdelki, ki jih kupite v katalogu oblačil za vlečenje in nošenje, bodo videti kot novi, tudi če so po pranju v stroju močno umazani.
Pralnega stroja z navpičnim polnjenjem ni mogoče postaviti pod pult ali umivalnik. A plus je, da ne potrebujete prostora za odpiranje lopute. Med obratovanjem se stroj z navpičnim nakladanjem ne sme odpirati, nevarno je, ker lahko milnica konča na tleh. Pralni stroj s prednjim polnjenjem lahko kadar koli ustavite. Veliko število proizvajalcev gospodinjskih aparatov proizvaja stroje z navpično obremenitvijo.
Pralni stroji s sprednjim polnjenjem se razlikujejo po globini bobna. Danes obstajajo pralni stroji polne velikosti (50-60 cm), srednji (41-43 cm) in ozki (30-35 cm). Pralni stroji, priročnih velikosti, imajo največ 3,5 kg perila in majhne velikosti. Srednje pralne stroje lahko operete do 5 kg, pri polno velikih strojih lahko naložite 6,5 kg hkrati, pri nekaterih modelih pa celo 7 kg.
Če imate veliko družino in majhne otroke, vam najbolj ustreza pralno-sušilni stroj v polni velikosti, tako da lahko z enim zamahom operete vso perilo, ki se je nabralo že zdavnaj. Edina stvar, ki jo bo ta stroj potreboval je veliko prostora.
Naslednja stvar, ki pralne stroje razlikuje, je rezervoar. V sodobnih strojih so bobni izdelani iz nerjavečega jekla, rezervoar pa iz nerjavečega jekla, emajliranega jekla, kompozitnih materialov. Po lastnostih so emajlirani rezervoarji slabši od nerjavečih. V zadnjem času se iz polimerov uporabljajo za izdelavo rezervoarjev. Vsako proizvodno podjetje ima osebno ime za material.

Prihranimo denar pri nakupu pralno-sušilnega stroja
Prihranimo denar pri nakupu pralno-sušilnega stroja
Prihranimo denar pri nakupu pralno-sušilnega stroja
Prihranimo denar pri nakupu pralno-sušilnega stroja Prihranimo denar pri nakupu pralno-sušilnega stroja Prihranimo denar pri nakupu pralno-sušilnega strojaHome | Articles

December 5, 2022 04:11:19 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting