Prezentarea frigiderului alăturat

Dacă alegeți prestigiul, atunci știți că este destul de scump. Frigiderele alăturate au fost create în America. Sarcina acestor frigidere a fost de a satisface nevoile familiilor medii din America, care au doi copii în plus față de adulți. Acest frigider este o alegere ideală pentru o casă privată sau o cabană. Poate găzdui în mod liber toate alimentele, care se completează o dată pe săptămână. Fiecare produs are propria sa zonă climatică, în care își va păstra toate proprietățile nutritive și, ceea ce este important, un aspect atractiv. Există multe cutii diferite pentru diferite produse. În cazul în care o familie face cumpărături alimentare aproape în fiecare zi, atunci nu este nevoie să achiziționați un astfel de frigider. Dacă nu există niciun magazin alimentar în apropiere, atunci cel mai bine este să achiziționați un astfel de asistent la domiciliu.
Frigiderele mari, al căror volum ajunge la 800 de litri, pot avea trei tipuri de dispunere:
1. Muntele de sus. Acest tip presupune amplasarea congelatorului în partea de sus a frigiderului.
2. Montaj inferior. Acest tip de amenajare presupune că compartimentul congelatorului va fi amplasat în partea de jos a frigiderului. Acest tip este cel mai popular astăzi.
3. Alăturat. În acest caz, camerele sunt separate vertical. În același timp, volumul fiecărui compartiment este mărit. Se obișnuiește să numim acest tip de frigidere „ tip american ” . Versiunea modernă Side-by-side are un volum mare de stocare. Toate dispozitivele de service moderne sunt neapărat incluse în acest frigider. Aceasta, desigur, este răcirea apei potabile, precum și crearea de gheață și firimituri de gheață. De asemenea, este prevăzută purificarea apei de intrare. O cameră în care există o temperatură zero, precum și un mini-bar, pot fi pornite.
Dimensiunile frigiderelor side-by-side pot avea următorii indicatori: lățimea este de 80-120 cm, adâncimea - 69-76, înălțimea frigiderului este de 170-190 cm. Dar există standarde europene care implică lansarea unui model cu o adâncime de 60 cm. Pentru a aduce un astfel de frigider într-un apartament din oraș, trebuie să scoateți ușa din față. Dacă se preconizează încorporarea acestui asistent, atunci cel mai bine este să luați în considerare o opțiune cu o adâncime de 60 cm. Volumul util vă permite să plasați într-un astfel de frigider nu numai un volum săptămânal de produse, ci și unul lunar.

Prezentarea frigiderului alăturat
Prezentarea frigiderului alăturat
Prezentarea frigiderului alăturat
Prezentarea frigiderului alăturat Prezentarea frigiderului alăturat Prezentarea frigiderului alăturatHome | Articles

December 3, 2022 09:01:28 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting