Prenosni hladilnik DIY enostavno!

S prihodom tople sezone je potreben tak izdelek, kot je avtomobilski hladilnik. Izdelek je potreben, zlasti v pogojih oddaljenosti od civilizacije, med rekreacijo na prostem, če imate dolgo potovanje z avtomobilom in nikoli ne veste, da lahko obstajajo različne situacije. To stvar lahko kupite v trgovini, vendar je draga, toda vrečka za hladilnik, ki jo lahko naredite sami, vam omogoča, da se ne počutite samo mojstra, ampak tudi prihranite denar za druge potrebe.
Izid LG Nexus 4 je postal dogodek na trgu pametnih telefonov, ki sta ga ustvarili dve svetovno znani korporaciji Google in LG ter vzbudil veliko resničnega zanimanja. Izkazalo se je, da lahko ta pametni telefon tekmuje s katerim koli predstavnikom podobne skupine izdelkov.
Načelo delovanja tega predmeta je enako kot pri termosu. Če želite ustvariti samodejni hladilnik z lastnimi rokami, potrebujete navadno nakupovalno vrečko, katere dimenzije so lahko poljubne, vse je odvisno od vaših potreb. Kupiti morate tudi polietilensko peno, prevlečeno s folijo (druge različice imena so toplotna izolacija, poliizol, izolon), dvostranski in navadni škotski trak, škarje. Glede toplotnega izolatorja - kupite ga lahko v gradbeni trgovini, bolje je, če je folija na obeh straneh, debelejši je material, boljše bodo njegove toplotne izolacijske lastnosti, kar pomeni, da bodo vaši izdelki dlje ostali hladni.
Prva stopnja. Izrezati morate toplotni izolator, tako da ustreza velikosti vrečke. Dobili bi škatlo, ki jo boste kasneje postavili v torbo. Upoštevajte, da boste potrebovali tudi prevleko. Če želite izolonu dati želeno obliko, uporabite dvostranski trak, ki ga je treba prilepiti po obodu nastalega dna posode. Nato pritrdite stranske stene na ta element in toplotna posoda je pripravljena, ostane le obdelati šive z lepilnim trakom, po možnosti iz aluminija, vendar lahko brez njega. Zdaj vstavite posodo v vrečko - to je zadnja faza, avtomobilska torba hladilnika je pripravljena. Seveda, če vanj ne vstavite hladilnikov, ne bo delovalo, lahko uporabite led iz zamrzovalnika v njihovi zmogljivosti.
Hladilniki
Povsem mogoče je uporabiti plastične steklenice, ki pa imajo znatno pomanjkljivost - zavzamejo veliko prostora, vračanje mraza pa je majhno. Veliko bolj učinkovito je uporabiti plastične vrečke s pritrdilnim elementom, saj so manjše in oddajajo več mraza. Izberite število vrečk Zip Lock glede na velikost vaše torbe. Posode za led morajo biti enakomerno razporejene znotraj vrečke z živili.
Praksa uporabe je dokazala, da se je led po pol dnevu začel topiti. Da bo temperatura v vrečki čim nižja, jo odprite redkeje.

Prenosni hladilnik DIY enostavno!
Prenosni hladilnik DIY enostavno!
Prenosni hladilnik DIY enostavno!
Prenosni hladilnik DIY enostavno! Prenosni hladilnik DIY enostavno! Prenosni hladilnik DIY enostavno!Home | Articles

December 2, 2022 02:19:18 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting