Pregled modela iPhone 2g sa tehničkim specifikacijama

IPhone komunikatori su danas prilično popularni, a jedan od novih proizvoda je iPhone 2G model. Nova verzija ovog modela uključuje GPS navigaciju, podršku za 3D mreže. Što se tiče prodaje u Rusiji, obim je približno 3 miliona.

Tačnije o modelu iPhone 2G. Ovaj uređaj ima memoriju od 4 GB, postoje i verzije sa memorijom od 16 GB. Ekran je prilično velik i iznosi 3,5 inča rezolucijom 320 na 480 piksela. Sučelja su prilično standardna: Bluetooth, Wi-Fi, USB. Kamera je prilično slaba i iznosi 2 megapiksela. Težina ovog telefona je 135 grama . Paket ovog telefona je prilično standardan.

Izgled iPhonea 2G je prilično moderan i atraktivan. Model koristi prilično raznolike uređaje, što pri korištenju daje dodatni ugodan efekt. Izvođenje ovog komunikatora može se reći da se izvodi po najnovijim inovativnim standardima.

Upravljanje se vrši prstima. s obzirom da se stylus ne koristi u ovom modelu i uopće ne radi. Ekran je prilično velik i prekriven zaštitnim staklom, čime se izbjegavaju neugodne ogrebotine. Na lijevoj strani je jedino dugme koje djeluje na smanjenje ili povećanje glasnoće.

Iphone se smatra vrlo prestižnim i skupim poklonom, ali ako želite iznenaditi i napraviti svojoj djevojci originalni rođendanski poklon, onda svakako morate obratiti pažnju na nakit Pandora.

Operativni sistem na uređaju koristi Mac OS X koji se koristi u novijim dostignućima Applea.

Aplikacije u iPhoneu 2G podrazumevano se koriste na sljedeći način:

Korištenjem Interneta s izvorima pošte iz Yahoo, GMail, .mac i AOL, možete konfigurirati i bilo koji drugi poštanski sandučić. Safari pretraživač na iPhoneu zasigurno nije zamjenjiva stvar. Prilično multifunkcionalni i pogodni za bilo kojeg korisnika.

Audio uređaj je također prilično zgodan i praktičan. Reprodukcija s bilo kojeg fragmenta, razni efekti, audio i video, u mnogim formatima.

SMS je napravljen prilično jednostavno i može se reći primitivno. Programeri su odlučili da ne daju nikakve inovacije ovoj aplikaciji.

Foto album se može pohvaliti vlastitim mogućnostima pregleda slika napravljenim na fotoaparatu, što povoljno prikazuje prezentacije.

No kamera nije moćna, ali ima bljesak, autofokus i balans bijele i crne. Fotografije su bogate, jasne i kvalitetne.

Rezultat je blistav i multifunkcionalan komunikator kompanije APPLE.

Pregled modela iPhone 2g sa tehničkim specifikacijama
Pregled modela iPhone 2g sa tehničkim specifikacijama
Pregled modela iPhone 2g sa tehničkim specifikacijama
Pregled modela iPhone 2g sa tehničkim specifikacijama Pregled modela iPhone 2g sa tehničkim specifikacijama Pregled modela iPhone 2g sa tehničkim specifikacijamaHome | Articles

December 3, 2022 13:44:12 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting