Pregled modela iPhone 2g sa specifikacijama

IPhone komunikatori danas su prilično popularni.Jedan od novih proizvoda je iPhone 2G model. Nova verzija ovog modela uključuje GPS navigaciju, podršku za 3D mreže. Što se tiče prodaje u Rusiji, količina je približno 3 milijuna.
Točnije o modelu iPhone 2G. Ovaj komunikator ima memoriju od 4 GB, postoje i verzije s memorijom od 16 GB. Zaslon je prilično velik i ima 3,5 inča s razlučivošću 320 x 480 piksela. Sučelja su prilično standardna: Bluetooth, Wi-Fi, USB. Kamera je prilično slaba i ima 2 megapiksela. Težina takvog telefona je 135 grama. Paket paketa takvih telefona prilično je standardan.
Izgled iPhonea 2G prilično je moderan i atraktivan. Model koristi prilično razne uređaje, što u uporabi daje dodatni ugodan efekt. Za izvedbu ovih komunikatora može se reći da su napravljeni prema najnovijim inovativnim standardima.
Kontrola se provodi prstima. budući da se olovka u ovom modelu ne koristi i uopće ne radi. Zaslon je prilično velik i prekriven zaštitnim staklom kako bi se izbjegle neugodne ogrebotine. S lijeve strane nalazi se jedan gumb koji smanjuje ili povećava glasnoću.
Iphone se smatra vrlo prestižnim i skupim poklonom, ali ako želite iznenaditi i pokloniti djevojci originalni rođendanski poklon, tada svakako trebate obratiti pažnju na nakit Pandora.
Operativni sustav na komunikatoru koristi Mac OS X, koji se koristi u najnovijim Appleovim dostignućima.
Zadane su aplikacije u iPhoneu 2G sljedeće:
Radeći na Internetu s resursima pošte iz Yahooa, GMaila, .maca i AOL-a, možete postaviti i bilo koji drugi poštanski sandučić. Preglednik Safari na iPhoneu sigurno nije zamjenjiva stvar. Prilično višenamjenski i prikladan za bilo kojeg korisnika.
Audio uređaj je također prilično praktičan i praktičan. Reprodukcija iz bilo kojeg fragmenta, razni efekti, zvučni i video, mnogi formati.
SMS je učinjen vrlo jednostavno i moglo bi se reći primitivno. Programeri su odlučili ne dodavati nikakve inovacije u ovu aplikaciju.
Foto album se može pohvaliti svojim funkcijama pregledavanja slika snimljenih fotoaparatom, prikladnom prezentacijom.
No, kamera nije moćna, ali ima bljeskalicu, autofokus i balans bijele i crne. Fotografije su bogate, jasne i visokokvalitetne.
Rezultat je dopadljiv i višenamjenski komunikator tvrtke APPLE.

Pregled modela iPhone 2g sa specifikacijama
Pregled modela iPhone 2g sa specifikacijama
Pregled modela iPhone 2g sa specifikacijama
Pregled modela iPhone 2g sa specifikacijama Pregled modela iPhone 2g sa specifikacijama Pregled modela iPhone 2g sa specifikacijamaHome | Articles

November 27, 2022 04:42:51 +0200 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting