Pregled modela iPhone 2g s specifikacijami

Danes so iPhone komunikatorji zelo priljubljeni, eden izmed novih izdelkov pa je model iPhone 2G. Nova različica tega modela vključuje GPS navigacijo in podporo za 3D omrežja. Kar zadeva prodajo v Rusiji, znaša približno 3 milijone.
Natančneje o modelu iPhone 2G. Ta komunikator ima 4 GB pomnilnika, obstajajo tudi različice s 16 GB pomnilnika. Zaslon je precej velik in je velik 3,5 palca z ločljivostjo 320 x 480 pik. Vmesniki so precej standardni: Bluetooth, Wi-Fi, USB. Kamera je precej šibka in ima 2 milijona slikovnih pik. Teža takega telefona je 135 gramov. Paket paketov takšnega telefona je precej standarden.
Videz iPhona 2G je precej eleganten in privlačen. Model uporablja precej različnih pripomočkov, kar v uporabi daje dodaten prijeten učinek. Za zmogljivost teh komunikatorjev lahko rečemo, da so narejeni po najnovejših inovativnih standardih.
Nadzor se izvaja s prsti. saj pisalo v tem modelu ni uporabljeno in sploh ne deluje. Zaslon je precej velik in pokrit z zaščitnim steklom, da se izognemo neprijetnim praskam. Na levi strani je en sam gumb, ki zmanjša ali poveča glasnost.
Iphone velja za zelo prestižno in drago darilo, če pa želite svoji punci izročiti originalno darilo za rojstni dan, potem vsekakor bodite pozorni na nakit Pandora.
Operacijski sistem na komunikatorju uporablja Mac OS X, ki je uporabljen v najnovejših dosežkih podjetja Apple.
Privzete aplikacije v iPhonu 2G so naslednje:
Če delate v internetu s poštnimi viri Yahoo, GMail, .mac in AOL, lahko nastavite tudi kateri koli drug nabiralnik. Brskalnik Safari na iPhonu zagotovo ni zamenljiva stvar. Precej večnamensko in priročno za vsakega uporabnika.
Zvočni predvajalnik je prav tako priročen in praktičen. Predvajanje iz katerega koli fragmenta, različni učinki, tako zvočni kot video, številni formati.
SMS je bil narejen povsem preprosto in lahko bi rekli primitivno. Razvijalci so se odločili, da tej aplikaciji ne bodo dodali nobenih novosti.
Foto album se ponaša s svojimi funkcijami ogleda slik, posnetih s fotoaparatom, s priročno diaprojekcijo.
A kamera sicer ni zmogljiva, ima pa bliskavico, samodejno ostrenje ter ravnovesje beline in črne. Fotografije so bogate, jasne in kakovostne.
Rezultat je privlačen in večnamenski komunikator podjetja APPLE.

Pregled modela iPhone 2g s specifikacijami
Pregled modela iPhone 2g s specifikacijami
Pregled modela iPhone 2g s specifikacijami
Pregled modela iPhone 2g s specifikacijami Pregled modela iPhone 2g s specifikacijami Pregled modela iPhone 2g s specifikacijamiHome | Articles

November 26, 2022 20:49:58 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting