Predstavljanje hladnjaka uz bok

Ako odaberete prestiž, tada znajte da je prilično skup. Hladnjaci uz bok stvoreni su u Americi. Zadatak ovih hladnjaka bio je zadovoljiti potrebe prosječnih obitelji u Americi, koje pored odraslih imaju i dvoje djece. Ovaj je hladnjak idealan izbor za privatnu kuću ili vikendicu. Može slobodno smjestiti sve zalihe hrane koje se obnavljaju jednom tjedno. Svaki proizvod ima svoju klimatsku zonu u kojoj će zadržati sva svoja hranjiva svojstva i, što je važno, atraktivan izgled. Postoji mnogo različitih kutija za različite proizvode. U slučaju da obitelj gotovo svakodnevno kupuje namirnice, nema potrebe za kupnjom takvog hladnjaka. Ako u blizini nema trgovine s namirnicama, najbolje je kupiti takvog kućnog asistenta.
Veliki hladnjaci, čija zapremina doseže 800 litara, mogu imati tri vrste rasporeda:
1. Gornji nosač. Ova vrsta pretpostavlja mjesto zamrzivača na vrhu hladnjaka.
2. Donji nosač. Ovakav raspored pretpostavlja da će se pretinac za zamrzavanje nalaziti na dnu hladnjaka. Ova vrsta je danas najpopularnija.
3. Jedna do druge. U ovom su slučaju kamere odvojene okomito. Istodobno se povećava glasnoća svakog odjeljka. Uobičajeno je ovu vrstu hladnjaka nazivati " američkim tipom " . Moderna Side-by-side verzija ima veliku količinu prostora za pohranu. Svi moderni uređaji za servis nužno su uključeni u ovaj hladnjak. To je, naravno, hlađenje pitke vode, kao i stvaranje leda i ledenih mrvica. Predviđeno je i pročišćavanje vode koja dolazi. Može se uključiti komora u kojoj je nula temperature, kao i mini-bar.
Dimenzije bočnih hladnjaka mogu imati sljedeće pokazatelje: širina je 80-120 cm, dubina - 69-76, visina hladnjaka 170-190 cm. Ali postoje europski standardi koji podrazumijevaju puštanje modela s dubinom od 60 cm. Da biste takav hladnjak unijeli u gradski stan, morate ukloniti ulazna vrata. Ako se predviđa ugrađivanje ovog pomoćnika, tada je najbolje razmotriti opciju s dubinom od 60 cm. Korisna zapremina omogućuje vam da u takav hladnjak smjestite ne samo tjednu količinu proizvoda, već i mjesečnu.

Predstavljanje hladnjaka uz bok
Predstavljanje hladnjaka uz bok
Predstavljanje hladnjaka uz bok
Predstavljanje hladnjaka uz bok Predstavljanje hladnjaka uz bok Predstavljanje hladnjaka uz bokHome | Articles

December 6, 2022 15:47:51 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting