Predstavljamo vzporedni hladilnik

Če se odločite za prestiž, vedite, da je precej drag. V Ameriki so nastali vzporedni hladilniki. Naloga teh hladilnikov je bila zadovoljiti potrebe povprečnih družin v Ameriki, ki imajo poleg odraslih še dva otroka. Ta hladilnik je idealna izbira za zasebno hišo ali kočo. Prosto lahko sprejme vse zaloge hrane, ki jih polnijo enkrat na teden. Vsak izdelek ima svoje podnebno območje, v katerem bo ohranil vse svoje hranilne lastnosti in, kar je pomembno, privlačen videz. Obstaja veliko različnih škatel za različne izdelke. V primeru, da družina skoraj vsak dan kupuje živila, takega hladilnika ni treba kupiti. Če v bližini ni trgovine z živili, je najbolje, da kupite takega domačega pomočnika.
Veliki hladilniki, katerih prostornina doseže 800 litrov, imajo lahko tri vrste postavitve:
1. Zgornji nosilec. Ta vrsta predvideva, da je zamrzovalnik na vrhu hladilnika.
2. Spodnji nosilec. Ta vrsta ureditve predpostavlja, da bo zamrzovalni del nameščen na dnu hladilnika. Ta vrsta je danes najbolj priljubljena.
3. Vzporedno. V tem primeru so kamere ločene navpično. Hkrati se poveča prostornina vsakega predelka. Običajno je ta tip hladilnikov imenovan " ameriški tip " . Sodobna različica Side-by-side ima velik prostor za shranjevanje. V ta hladilnik so nujno vključene vse sodobne servisne naprave. To je seveda hlajenje pitne vode, pa tudi ustvarjanje ledu in ledenih drobtin. Predvideno je tudi čiščenje dotočne vode. Vklopite lahko komoro, v kateri ni nič temperature, pa tudi mini bar.
Dimenzije vzporednih hladilnikov imajo lahko naslednje kazalnike: širina je 80-120 cm, globina - 69-76, višina hladilnika je 170-190 cm, vendar obstajajo evropski standardi, ki pomenijo izdajo modela z globino 60 cm. Če želite tak hladilnik pripeljati v mestno stanovanje, morate odstraniti vhodna vrata. Če je predvideno, da se vgradi ta pomočnik, je najbolje, da razmislite o možnosti z globino 60 cm. Uporabna prostornina vam omogoča, da v tak hladilnik postavite ne samo tedensko količino izdelkov, temveč tudi mesečno.

Predstavljamo vzporedni hladilnik
Predstavljamo vzporedni hladilnik
Predstavljamo vzporedni hladilnik
Predstavljamo vzporedni hladilnik Predstavljamo vzporedni hladilnik Predstavljamo vzporedni hladilnikHome | Articles

November 28, 2022 16:46:08 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting