Predstavljamo hladnjak sa strane

Ako odaberete prestiž, onda znajte da je dosta skup. Side-by-side hladnjaci su stvoreni u Americi. Zadatak ovih hladnjaka bio je da zadovolje potrebe sredovječnih porodica u Americi, koje osim odraslih imaju još dvoje djece. Ovaj hladnjak je idealan izbor za privatnu kuću ili vikendicu. U njemu se mogu slobodno smjestiti sve zalihe hrane, koje se pune jednom tjedno. Svaki proizvod ima svoju klimatsku zonu, u kojoj će zadržati sva hranjiva svojstva i, što je važno, atraktivan izgled. Postoji puno različitih kutija za razne proizvode. U slučaju da obitelj gotovo svakodnevno kupuje proizvode, tada nema potrebe za nabavkom takvog hladnjaka. Ako u blizini nema prehrambene robe, najbolje je kupiti takvog kućnog pomoćnika.

Veliki hladnjaci, čija zapremina doseže 800 litara, mogu imati tri vrste rasporeda:

1. Gornja nosača. Ova vrsta uključuje lokaciju zamrzivača u gornjem dijelu hladnjaka.

2. Donji nosač. Ova vrsta aranžmana sugerira da će zamrzivač biti smješten na dnu frižidera. Ova vrsta je danas najpopularnija.

3. Side-by-side. U ovom su slučaju kamere odvojene okomito. Povećava se zapremina svakog odeljka. "Američki tip" se obično naziva ova vrsta hladnjaka. Moderna verzija Side-by-Side pruža veliku korisnu količinu. Svi moderni servisni uređaji nalaze se u ovom hladnjaku. To, naravno, hlađenje pitke vode, kao i stvaranje leda i ledenih čipsa. Takođe je predviđeno pročišćavanje dolazne vode. Može se uključiti kamera u kojoj se opaža nulta temperatura, kao i minibar.

Dimenzije bočnih hladnjaka mogu imati sljedeće pokazatelje: širina je 80-120 cm , dubina 69-76, visina hladnjaka 170-190 cm . Ali postoje europski standardi koji sugeriraju izdanje modela čija je dubina 60 cm . Da biste takav hladnjak unijeli u gradski stan, morate ukloniti ulazna vrata. Ako je predviđena instalacija ovog pomoćnika, onda je najbolje razmotriti opciju s dubinom od 60 cm . Korisna zapremina omogućava vam da u takav hladnjak stavite ne samo tjednu količinu proizvoda, već i mjesečni.

Predstavljamo hladnjak sa strane
Predstavljamo hladnjak sa strane
Predstavljamo hladnjak sa strane
Predstavljamo hladnjak sa strane Predstavljamo hladnjak sa strane Predstavljamo hladnjak sa straneHome | Articles

December 3, 2022 17:24:57 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting