Prednosti Toshiba LED televizora u odnosu na prethodnike

Predstavljamo vam četrdeset šest inčni Toshiba televizor sa ekranom na matriksu od tečnog kristala rezolucije 1920 × 1080 i brzinom osvežavanja od 200 Hz. Ispuštajući svoje LED televizore, toshiba ne nastoji slijediti modernu modu za ultra tanka rješenja, a matrica LED pozadinskog osvjetljenja i dalje se nalazi iza. Vlasničko rješenje lokacije i neovisna kontrola grupa LED pozadinskog osvjetljenja omogućava vam da naučite kontrast nevjerojatne dubine zbog zasjenjenja određenih područja slike. Ovo pozadinsko osvetljenje razlikuje Toshiba 46SV685 od televizora drugih kompanija, rešavajući problem kontrasta tipičan za LED televizore.

Izgled modela, nazvan "Deep Lagoon", tradicionalan je za mnoge TV modele kompanije. Ekran uokviren relativno širokim okvirom sa osvijetljenim logotipom kompanije ispod, pouzdano prekriva matricu staklom povećane debljine.

Bogata stražnja ploča uređaja omogućuje vam da na njega priključite razne video-reprodukcijske uređaje. Sadrži: tri HDMI priključka (plus jedan s kraja), RGB ulaz koji vam omogućuje korištenje ploče kao monitor računala, dva priključka tipa SCART, priključke za povezivanje lokalne mreže i interneta, kao i USB uređaje koji su danas popularni. Ovdje nije predstavljena mogućnost povezivanja i moralno zastarjela oprema - komponentni i S-video konektori s odgovarajućim audio ulazima.

Led toshiba televizori konfiguriraju se pomoću menija za jednostavno korištenje s intuitivnim sučeljem. Ovdje želim napomenuti da su unaprijed postavljene postavke slike „Shop“ prikazuje vrlo svijetlu sliku s visokim kontrastom, a „Home“ opciju s mekšim postavkama.

I još jedna pogodna karakteristika. U ovom modelu televizije implementirana je Dolby Volume tehnologija. Ovo je funkcija za automatsko održavanje iste razine glasnoće pri prebacivanju kanala ili izvora za reprodukciju video zapisa.

Toshiba 46SV685 dostojan predstavnik raspona cijena od 4000 USD. Možda je to skupo, ali dostojanstvo modela je očito i košta novca.

Prednosti Toshiba LED televizora u odnosu na prethodnike
Prednosti Toshiba LED televizora u odnosu na prethodnike
Prednosti Toshiba LED televizora u odnosu na prethodnike
Prednosti Toshiba LED televizora u odnosu na prethodnike Prednosti Toshiba LED televizora u odnosu na prethodnike Prednosti Toshiba LED televizora u odnosu na prethodnikeHome | Articles

December 3, 2022 05:28:49 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting