Prednosti LED-televizorjev toshiba pred njihovimi predhodniki

Predstavljamo vam šestinšestdeset-palčni televizor Toshiba z LCD zaslonom z ločljivostjo 1920 × 1080 in hitrostjo osveževanja 200 Hz. Toshiba si ne prizadeva slediti trenutnemu trendu izjemno tankih rešitev z izdajo LED televizorjev in matrična LED osvetlitev še vedno zaostaja. Lastniška rešitev postavitve in neodvisen nadzor skupin LED z osvetlitvijo ozadja vam omogočata, da se s senčenjem določenih delov slike naučite kontrasta neverjetne globine. Ta osvetlitev ločuje Toshiba 46SV685 od televizorjev drugih podjetij in rešuje tipičen problem kontrasta za LED televizorje.
Videz modela, imenovan "Deep Lagoon", je tradicionalen za številne modele televizorjev podjetja. Zaslon, ki ga uokvirja razmeroma širok okvir z osvetljenim logotipom podjetja pod njim, zanesljivo pokriva matrico s povečano debelino stekla.
Bogata zadnja plošča naprave omogoča povezavo z njo različne opreme za reprodukcijo videa. Vsebuje: tri priključke HDMI (plus enega od konca), vhod RGB, ki omogoča uporabo plošče kot računalniški monitor, dva priključka SCART, priključke za povezovanje lokalnega omrežja in interneta ter danes priljubljene pogone USB . Možnost povezovanja in zastarele tehnologije tu ni zanemarjena - komponentni in S-video konektorji z ustreznimi avdio vhodi.
Televizorji Toshiba LED so konfigurirani z uporabo enostavnega, intuitivnega vmesnika, menija. Tu bi rad opozoril na prednastavljene nastavitve slike "Nakupi" prikazuje zelo svetlo sliko z visokim kontrastom in možnost "Domov" z mehkejšimi nastavitvami.
In še ena priročna funkcija. Ta model televizorja je opremljen s tehnologijo Dolby Volume. To je funkcija za samodejno vzdrževanje enake glasnosti pri spreminjanju kanalov ali virov predvajanja videa.
Toshiba 46SV685 je vreden predstavnik cenovnega razreda 4000 USD. Morda je drag, vendar so prednosti modela očitne in je vredno porabljenega denarja.

Prednosti LED-televizorjev toshiba pred njihovimi predhodniki
Prednosti LED-televizorjev toshiba pred njihovimi predhodniki
Prednosti LED-televizorjev toshiba pred njihovimi predhodniki
Prednosti LED-televizorjev toshiba pred njihovimi predhodniki Prednosti LED-televizorjev toshiba pred njihovimi predhodniki Prednosti LED-televizorjev toshiba pred njihovimi predhodnikiHome | Articles

December 2, 2022 01:56:59 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting