Pralni stroji LG Direct Drive

Katere so glavne slabosti pralnih strojev? Med pranjem nastajajo šumi in značilne vibracije. LG je na trg poslal in trži pralne stroje, ki za odpravo teh pomanjkljivosti uporabljajo tehnologijo neposrednega pogona.
Načelo takšnih pralnih strojev je precej preprosto. Zahvaljujoč iznajdljivi ideji, da motor pritrdite neposredno na boben za perilo, elektromotor prenaša navor neposredno v kad za perilo. Zasnova z neposrednim pogonom nima ščetk in prenosnega jermena, zato je stroj med vožnjo veliko tišji. Zaradi sovpadanja osi vrtenja motorja in bobna nivo vibracij pade na skoraj nič.
V pralnih strojih z neposrednim pogonom je bila predstavljena nova zasnova kadi za perilo. Vtiskovanje površine bobna je postalo globlje. Luknje v bobnu so zmanjšane, da se med postopkom pranja zmanjšajo poškodbe oblačil. Z novo zasnovo bobna je mogoče povečati količino pranja in zmanjšati negativni mehanski učinek na tkanine perila med centrifugiranjem.
LG izdeluje pralne stroje z neposrednim pogonom. Modeli se začnejo z najpreprostejšimi napravami in končajo z najbolj funkcionalno bogatimi.

Pralni stroji LG Direct Drive
Pralni stroji LG Direct Drive
Pralni stroji LG Direct Drive
Pralni stroji LG Direct Drive Pralni stroji LG Direct Drive Pralni stroji LG Direct DriveHome | Articles

November 28, 2022 16:55:23 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting