Pralni stroji Indesit

Če bi lahko pralnim strojem podelili naziv, bi pralni stroj Indesit dobil status nacionalnega - izjemno enostaven za vzdrževanje, izbirčen, ekonomičen poraba vode v primerjavi z analogi ima nizko ceno. Znanih je veliko primerov, ko je pralni stroj te znamke služil več kot 15-20 let. Toda tudi ko oprema postane neuporabna, se človek ne želi ločiti od nje in zakaj, če lahko preprosto popravilo podaljša življenjsko dobo naprave še za nekaj let?
Znanih je veliko modelov znamke Indesit, v zadnjih 10 letih pa so se najbolj razširile naslednje serije modelov: WIE, WIU, WITL, WISL, W, WT. Najpogosteje se ležaji rezervoarja gospodinjskega aparata zlomijo. To je posledica nepravilnega mazanja oljnega tesnila, kar ima za posledico - oljno tesnilo traja le 1-3 leta, nato začne puščati, voda na ležajih spodbuja rjavenje. Rezultat tega je, da stroj ne deluje.
Zaradi spremenjene proizvodne tehnologije - zdaj dveh delov rezervoarja ni mogoče razstaviti, saj se uporablja spajkanje, je popravilo pralnih strojev Indesit postalo veliko bolj zapleteno, zato je treba popolnoma spremeniti celoten rezervoar, ki bo za stranko predraga, ali za rezanje rezervoarja, nato pa njegove elemente povežite z vijaki. Kupci imajo raje drugo metodo, ki jim omogoča, da znatno prihranijo denar. Nato zamenjava ležajev poteka brez težav.
Glavne značilne napake pralnih strojev so trganje pogonskih jermenov, izgorevalni grelni elementi, okvara črpalke. Včasih gumijasti trak, ki uokvirja loputo pralnega stroja, postane neuporaben, ročaj lopute se lahko zlomi, v posebej težkih primerih pa je treba loputo popolnoma zamenjati. Posebna pozornost je namenjena okvaram krmilnega modula naprav, ki so lahko tako mehanske kot elektronske. V nekaterih primerih bo morda treba pomnilniško kartico utripati.
Omeniti velja eno točko, pralni stroj Indesit, ki ne zahteva dragega vzdrževanja. Kaj to pomeni? Vse rezervne dele lahko kupite po običajnih cenah, če bi bilo treba popraviti pralni stroj pri kakšnem drugem podjetju, bi to stalo veliko. Da bi stroj lahko služil dlje, ga morate pravilno upravljati, potem vam bo pralni stroj Indesit še vrsto let zanesljiv pomočnik.

Pralni stroji Indesit
Pralni stroji Indesit
Pralni stroji Indesit
Pralni stroji Indesit Pralni stroji Indesit Pralni stroji IndesitHome | Articles

November 26, 2022 20:22:35 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting