Po čemu se američki hladnjaci razlikuju od europskih modela

Američki hladnjaci su hladnjaci u kojima su uobičajene komore (hladnjak i zamrzivač) smještene jedna pored druge, u ovom su slučaju ovi hladnjaci sveukupniji, imaju dvoja vrata jedna s druge lijeve i desne strane. Američki hladnjaci također su opremljeni sustavom NoFrost (ovaj sustav izbjegava nakupljanje leda na zidovima u uobičajenom hladnjaku, nakupljanje mraza na hrani i isključuje mogućnost međusobnog zamrzavanja hrane). A po želji se u ove hladnjake može ugraditi i mini-bar, što je prikladno jer je opremljeno posebnim vratima na šarkama, a kako biste s njih uzimali piće ili hranu, uopće nije potrebno otvarati hladnjak. Također se mogu ugraditi dodatne svjetiljke, radi boljeg osvjetljenja prostora unutra.
Prednosti ove vrste hladnjaka su jednostavnost upotrebe, elegantan dizajn, ušteda energije, nema potrebe za odmrzavanjem, kao i razne dodatne značajke. Mnogi modeli hladnjaka izrađeni su od nehrđajućeg čelika, što omogućuje zadržavanje njegovog " tržišnog " izgleda puno duže nego inače. Američki hladnjak vrlo je prostran, minimalna zapremina mu je 400 litara. Izvanredna značajka ovog hladnjaka je sposobnost reguliranja temperature hlađenja u jednoj od komora, a ako model hladnjaka zauzima posebno mjesto na vratima za hlađenje pića, tamo možete podesiti temperaturu, nižu nego u hladnjaku.
Neki američki hladnjaci imaju kocku leda ili sustav kockica leda za hlađenje pića. Važno je da kada su vrata otvorena ili nisu dobro zatvorena, hladnjak vam signalizira da ih zatvorite, ovo je vrlo prikladna funkcija koja pomaže da se izbjegne ulazak toplog zraka u hladnjak i njegovo zagrijavanje. A neki su modeli opremljeni funkcijom podešavanja visine polica, tako da u hladnjak mogu stati razna pića u bocama ili ukupni spremnici za hranu.

Po čemu se američki hladnjaci razlikuju od europskih modela
Po čemu se američki hladnjaci razlikuju od europskih modela
Po čemu se američki hladnjaci razlikuju od europskih modela
Po čemu se američki hladnjaci razlikuju od europskih modela Po čemu se američki hladnjaci razlikuju od europskih modela Po čemu se američki hladnjaci razlikuju od europskih modelaHome | Articles

December 2, 2022 00:39:24 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting