Po čemu se američki hladnjaci razlikuju od europskih modela

Američki hladnjaci su hladnjak u kome se uobičajene komore (hladnjak i zamrzivač) nalaze jedna pored druge; u ovom slučaju ti su hladnjaci sveukupniji, imaju dva vrata desno i lijevo jedan od drugoga. Američki hladnjaci također su opremljeni sustavom NoFrost (ovaj sustav vam omogućuje da izbjegnete ledeni premaz na zidovima u normalnom hladnjaku, da nema smrzavanja hrane i da eliminira mogućnost zamrzavanja hrane jedna drugoj). A po želji se u ove hladnjake može ugraditi i mini-bar, što je pogodno jer je opremljeno posebnim zglobnim vratima, a da biste uzeli piće ili hranu iz njega, nije potrebno otvarati hladnjak. Mogu se ugraditi i dodatne lampe kako bi se bolje osvetlio prostor unutra.

Prednosti ove vrste hladnjaka su jednostavnost upotrebe, moderan dizajn, ušteda energije, nedostatak potrebe da se odmrzne, kao i razne dodatne funkcije. Mnogi su modeli hladnjaka izrađeni od nehrđajućeg čelika, što omogućava da svoj izgled za kupnju održi mnogo duže nego kod običnih. Američki hladnjak je vrlo prostran, minimalna zapremina mu je 400 litara . Izuzetna karakteristika ovog hladnjaka je mogućnost kontrole temperature hlađenja u jednoj od komora, a ako model hladnjaka uključuje zasebno mjesto na vratima za hlađenje pića, možete tamo postaviti temperaturu nižu nego u hladnjaku.

Neki američki hladnjaci opremljeni su kockicama leda ili ledenim mrvicama za hlađenje pića. Važno je da, kada su vrata otvorena ili nisu čvrsto zatvorena, hladnjak signalizira potrebu za zatvaranjem, ovo je vrlo zgodna funkcija koja pomaže da izbjegnete ulazak toplog zraka u frižider i da ga zagrijete. A neki su modeli opremljeni funkcijom regulacije visine polica kako bi hladnjak mogao primiti različita flaširana pića ili dimenzijske posude za hranu.

Po čemu se američki hladnjaci razlikuju od europskih modela
Po čemu se američki hladnjaci razlikuju od europskih modela
Po čemu se američki hladnjaci razlikuju od europskih modela
Po čemu se američki hladnjaci razlikuju od europskih modela Po čemu se američki hladnjaci razlikuju od europskih modela Po čemu se američki hladnjaci razlikuju od europskih modelaHome | Articles

November 29, 2022 13:51:53 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting