Perilice za direktni pogon LG

Koji su glavni nedostaci mašina za pranje rublja? Buka koja se pušta tijekom pranja i karakteristične vibracije. LG je pokrenuo proizvodnju i prodaju mašina za pranje rublja koje koriste tehnologiju direktnog pogona kako bi riješile ove nedostatke.

Princip rada takvih perilica rublja je prilično jednostavan. Zahvaljujući originalnoj ideji pričvršćivanja motora izravno na bubanj za pranje rublja, električni motor svoj moment prenosi izravno na bubanj za pranje rublja. Dizajn izravnog pogona nema četke i prijenosni remen, tako da radna mašina stvara mnogo manje buke. Zbog podudaranja osi rotacije motora i bubnja, nivo vibracija pada na gotovo nulu.

U mašinama za pranje rublja sa direktnim pogonom predstavljen je novi dizajn kade za pranje rublja. Stiskanje površine bubnja postajalo je dublje. Rupe na bubnju su smanjene tako da odjeća bude manje oštećena tokom procesa pranja. Korištenjem novog dizajna bubnja možete povećati količinu pranja i smanjiti negativan mehanički utjecaj na tkaninu rublja tijekom ciklusa centrifuge.

LG proizvodi mašine za pranje veša sa direktnim pogonom. Modeli počinju sa najjednostavnijim uređajima i završavaju se sa najfunkcionalnije zasićenim.

Perilice za direktni pogon LG
Perilice za direktni pogon LG
Perilice za direktni pogon LG
Perilice za direktni pogon LG Perilice za direktni pogon LG Perilice za direktni pogon LGHome | Articles

December 3, 2022 17:32:18 +0200 GMT
0.005 sec.

Free Web Hosting