Perete frigorific neted

Dacă luăm în considerare frigiderele americane Side-by-Side, atunci este de preferat să le instalăm încorporate. Când vă familiarizați cu frigiderele europene, puteți vedea că schimbătorul lor de căldură este situat pe peretele din spate. Din acest motiv, un astfel de frigider nu poate fi mutat aproape de perete. Aici este necesar să respectați cu strictețe instrucțiunile recomandate de producător. Cel mai adesea, această distanță de la perete la frigider ar trebui să corespundă unei distanțe de 5-8 cm. Tehnica realizată în SUA presupune un perete complet neted. Schimbătorul de căldură din echipamentul fabricat este situat în partea inferioară, pe " bază ". Ca urmare a acestei amenajări, echipamentul poate fi împins aproape de perete, precum și poate fi încorporat în mobilier. Această poziție nu poate fi atinsă cu tehnica standard care nu implică apropierea.
Întreținerea unor astfel de frigidere este surprinzător de simplă astăzi. Dar nu cu mult timp în urmă, acum trei ani, o astfel de tehnică trebuia îngrijită. Toată praful trebuia îndepărtat din schimbătorul de căldură o dată la trei luni. Tehnologiile moderne asigură o colectare minimă a prafului. Având în vedere acest lucru, întreținerea frigiderului este minimă. Dar dacă pardoseala încălzită este folosită în cameră, atunci este necesar să se abandoneze un astfel de frigider, în care schimbătorul de căldură este situat în partea inferioară. Durata de viață a compresorului în acest caz va fi redusă. Iar consumul de energie electrică al frigiderului va crește.
Frigiderul side-by-side are o durată de viață destul de lungă. După cum arată faptele și sugerează producătorii, este capabil să funcționeze corect timp de până la 10-15 ani. Sunt de acord că puține frigidere obișnuite sunt capabile să servească în mod corespunzător mult timp. Frigiderul Side-by-Side este, desigur, conceput pentru cei care preferă utilizarea mai intensivă a acestei tehnici.
Acest frigider este capabil să funcționeze la sarcină maximă în condiții de temperatură ridicată. Temperatura aerului poate atinge +40 de grade, iar frigiderul nu va resimți această sarcină. Dar, în orice caz, cea mai importantă calitate a acestui frigider este că designul, precum și funcționarea fără probleme, sunt gândite până la cele mai mici detalii.

Perete frigorific neted
Perete frigorific neted
Perete frigorific neted
Perete frigorific neted Perete frigorific neted Perete frigorific netedHome | Articles

November 28, 2022 18:03:25 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting